Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traje do 31.12 a Bingo i ostali će pojefitniti tek početkom decembra jer tobože kupili su robu po visokim cijenama pa dok se prvo to proda. Totalno odsustvo društvene solidarnosti na svim nivoima.
HAHAHA niko ne vidi da ce se ovo primjenjivati samo 4 mjeseca a ne za stalno
Zakon vazi do 31.12 a iz UIO kazu da im treba 6 mjeseci da ga implementiraju. Jel ovo nova serija LZN??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je sa mesom ?
Hahaha a šta nam rade i mi ovo trpimo, trpaju nam kobasicu i jaja u usta i smiju se. Usvoje nešto što vrijedi 4 mjeseca a ovim UIO treba 6 mjeseci da se pripreme
S obzirom da je, kako je to usvojeno danas na Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, ovaj Zakon na snazi samo do kraja godine - teško je reći da će se uopće i implementirati.....Bolje MRTAV politicar, nego MRTAV gradjanin! Revolucija JEDINA solucija! Balvane spremajte narod-i BALVANE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakon kad stupi na snagu nema to provodio ili ne... Samo na PDV prijavi se napise 0 izlazni ili 0 ulazni. To sto UIO ne provodi, nije moj problem nego njihov. Ja vec znam da sam ovim zakonom ustedio bar 20000 KM.
Nema ne moze ako vi ne mozete sprovesti zakon u datom roku ima ko moze. Smjeniti pod hitno upravu za indirektno oporezivanje i dovesti sposobne. Tako se radi u normalnim drzavama a kod nas znase vec samo podobni i niko vise. Skapaj hipnotisani narode BiH ali glasaj za svoje podobne lopove a ne za sposobne.
E ovo je top lista nadrealista a ne Djuro, Nele, Siber, Elvis itd. Pa dragi gradjani ove zemlje olovke u ruke i kulturno otjerajmo ovu stoku iz ovih fotelja. Šansa samo takva da 2. Cenera(oktobra) jednom zauvijek otarasimo uhlja. Pazi molim te podigli plate za 500KM i to znamo dobro ko je glaso za i protiv toga pa tucimo ih olovkom 2.10.2022
Baš biseri znaju kako se implementira i da svaka kasa mora na servis
od koga je dobro je...za ovake delikvente i ovo je uspjeh
Ništa nečemo dobit. Maslenjak i sirnica će biti nepto jeftiniji a burek skuplji. Ovo je lista za bijafru prije 50 god. Plus što će prevoz poskupit 5% pa će svi navedeni proizvodi poskupit 15%. Imaju oni tabele naše potrošnje. Budžeti će biti još punoji a narod će gore živjeti.
Za akcize na gorivo kriva je i opozicija Trebala je insistirati ako treba i narod pozvati na ulicu da se novac od akciza uplačuje na jedan račun samo za izgradnju puteva.Ovako on ode u buđet luksuzna auta plate ......helikoptere...
Znaci, počet će se primjenjivati od 02.mjeseca 2023 a prestat će se primjenjivati 31.12.22🤔🤔🤔🤔🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tko u UIO misli da se ne može ostvariti nek dadne otkaz, mislim da ima ljudi koji će znati.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi mataka
Kifla će i dalje biti 30 pfeninga kod manje
80 mlinar
Znači k... https://www.youtube.com/watch?v=011muOrtFkQ
Kad vas Smith uprekne ko mlade majmune sve potpisujete.
Nista od ovog nece pojeftinit.
Sad ce biti na 100 artikla stopa PDV 0% a na 100000 artikla 22% . Bravo kreteni od politicara.