Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firma nikad nije ni otvorena. Cisto pranje para
Glavni odgovorni je vlasnik fabrike Osman Agić koji je pokupio podsticaj za igradnju i pokretanje fabrike kao i SDAovac Ramiz Salkić koji ih je tu i doveo i preko kojeg je išlo zapošljavanje. Da nije trpao učiteljice i neškolovan stranački SDA kadar da vode fabriku a zanemarivao školovanu djecu Srebrenice koja su tražila priliku za zaposlenje do ovoga nikada ne bi došlo. SDA= najveće zlo koje nas je poslije Dejtona moglo snači !
Iz Azerbajdžana hahahahaha, na šta smo spali, Tito dragi.
u Srebrenici mogu otvorit tvornicu mrtvačkih ćilima pošto svatke godine tu ukopaju po tisuću zelenih u zemlju
strasno
i donijeli zaključak da ćemo skladištiti u hladnjačama ljudi s terena..... A ovakvi su nacelnik i skupstina??
Dadni donaciju u ruke SDA uhljupima I odmah piši propalo.Fuj. međutim NOROD ZNO
možeš srati kolko hoćeš ali SDA će razvaliti i narednih izbora, a sve zbog tkvih nesretnika kao ti pa nek narod ZNOOOOO
nikad nisam vidio ovaj pomfrit u prodaji ...
A jesu skontali ideju POMFRIT.Skuhaj neko gotovo jelo i zaledi ga pa da samo podgrijem u mikrovalnoj , koji ce mi vrag pomfrit.
Cak citavih 50 tona krompira skupili hihihihi nije ni cudo sto je fabrika propala , ti fabrika treba da preradi za dan , u bosni je sve zivo tragi komedija
Mi smo fukara od države, puna muljatora prevaranata uhljeba, ovdje sve treba sravint sa zemljom i ponovo početi
sami sebe pokrali, od knjigovodja do portira.
Zovite Camketa!! Camke je maher za sredjivanje situacija!!
Ja ne volim krompir!
Neka Mili odnesu taj krompir, on će garan znati šta će s njim !
cuj pomfritara..
ako neko zeli ima na stanju 40 tona krompira za otkup, koje je trebala otkupiti ova fabrika. cijena je 0.50KM po kg, ovisno od kolicine cijena bi se mozda mogla korigovati