Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice na kraju kupit kravu
pijem pivo, hebe mi se živo
Pij i suti!
Krenula akcija na BIH način Kupujmo domaće!
Bitno je da imamo ekspertnog premijera Čauša...
Lipa moja tetka i njena zivina i stoka. Domace mliko,kajmak za prste polizat,kisel'na,mlacanica,surutka, prava kokos'ja jaja, zelja, paradajza, luka, krompira.. Mikroprivreda- jb.te moja tetka do 11 ujutro sve rasproda :D
I tako su sami sebi presudili za sva vremena.... Namjerno ili ne...? Steta za bh prvredu! Neko je sigurno dobro hajrovo!
A što su navalili na Tuzlu
Zašto se ne navede porijeklo tog mlijeka?Svi znaju da je uvezeno iz Hrvatske,a da se ovdje samo pakuje u ambalažu.Zna se ko je većinski vlasnik PPM,da je to hrvatska firma,koja na ovaj naćin uništava tuzlansku mljekaru.Zažto se mlijeko ne pregleda na granici prilikom uvoza?Tako mnogi prehrambeni artikli koji se ne pregledaju ,neispravni stižu na police trgovačkih kuća,a mi ih konzumiramo.U sve to je i politika umiješala svoje prste.
Ne pricajte gluposti, ovo je proizvod Tuzlanske mljekare. Koji klinac bi mljekara uvozila mlijeko?x
Ja jos sisam maminu sisu i to je najbolje mlijeko,ne vjerujem ja ovim mljekarama...
imam i ja jednu donju sisu, mogo bi je posisati...
Mlijeko iz tetrapakovanja nije zdravo a ne treba ga ni piti.
ovo su sve neke političke igre i trzavice...
Kupujmo domaće, "Milkos" je nepogrješiv izbor..
Milkos je tursko mlijeko iz sarajevokistana...to mi nemuslimani ne pijemo iz principa..radije pokvareno mlijeko srpske il hrvatske nacionalnosti nego muslimansko koje je zdravo..tako ti je to
plavi paradajzu, to je samo mlijeko, nema ono nacionalnost!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)