Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde samo nek se gradi, projekat je lijepo zamisljen..
Razmisliću od sljedeće plate da uzmem koji kvadratni centimetar.
I love you man hahaha cuj "cm2"
Nesumnjiivo da je ovo dobra zamisao koja dugoročno može otvoriti pozitivne procese u lokalnoj ali i široj zajednic. Otvaraje ovakvih investicija nas podsjeti na armiju ljudi bez zaposlenja i rješene životne egzistencije što VLAST ignorira i uopšte ne razmišlja o problemu izrazite nezaposlenosti. Samo po sebi, za nezaposlenost nema brzog rješenja, niti ga može rješiti desetine Resorta, pogotovo ne probleme visoko obrazovane omladine.
Jeste, biće ovo hit. Ko što su hit oni Vrtovi Riverine. Budalaština za pranje para. Ko biva doši strani investitori opet. Ono domaći pokrani kapital se pere. Isto Bosmal, isto BBI, Ali Šidi itd.
jebale vas kuće napravi koju firmu da ima posla koga boli briga što je bogatašima vruće pa traže malo meraka kod nas
BLAGI BOŽE! DOKLE ĆE POJEDINCI (pametnjakovići, muzički kritičari, fudbalski eksperti, politički znalci i ini) POKUŠAVATI ODREĐIVATI (makar preko foruma) LJUDIMA KOJI ULAŽU SVOJE PARE - U ŠTA ĆE IH ULOŽITI. PA KAD SE POJAVI DONATOR ZA DŽAMIJU-ŠTO SE NE GRADE FABRIKE (a postojeće truhnu), BAZENI, TURISTIČKI OBJEKTI; KAD SE POJAVI INVESTITOR ZA TURISTIČKE OBJEKTE - ŠTA JE SA STANOGRADNJOM U SARAJEVU. NE VOLIM SE JAVLJATI NA FORUME, ALI...DOKLE VIŠE?????
masala! a sta je sa stmbenom izgradnjom za gradjane Sarajeva??
Jedna isprvka, pise se na Oseniku! Primjer je Ilidza
ovaj projekat je za podrzati posto ce dosta doprinjeti malim i velikim firmama u okolini. jedina stvar koja je ovdje za kritike jeste da se tako lako proda 160.000 kvadrata super zemljista strancima! ne kontak kako se to moglo dopustiti. ne igra ulogu sto su ovo arapi nego sto tek tako velike povrsine zemlje prelaze u vlasnistvo stranaca. ova zemlja je se mogla iznajmiti na 100godina za iste te pare i opet bi je ovi arapi uzeli i isto to gradili
Samo nek se troše pare u ovoj našoj napaćenoj zemlji, neka se ulaže pa šta bilo...podržavam ovo, samo naprijed!
A džamija? Hoćel' se bogati Saudijci i Kuvajćani moliti Allahu?
To je ta bogata Saudijska klijentela koja plaća štampanje knjiga u kojima se vrijeđa hanefijski mezheb, plaćaju dobrovoljce u Siriji, drže pare u američkim bankama i odmaraju se tokom tri najtoplija mjeseca u ''rezortima''
Prema hanefijskom mezhebu muslimanima je dozvoljeno da rade na izgradnji Crkvi, te se takva plaće smatra se zakonitom (halal) po Hanefijama. Zbog toga Saudisti(ova bogata klijentela) šire mržnju i netrpeljivost, anatemišu(tekfire) sljedbenike hanefijskog mezheba, štampaju knjige u kojima se vrijeđa hanefijski mezheb i mrze njegovi sljedbenici, a šalju se divljaci da ruše crkve u Siriji, a sve s ciljem da bi oni mogli plesati na krvi ubijenih muslimana sljedbenika hanefijskog mezheba i Rijaseta IZ u BiH i odmarat' se tokom najtoplija ti mjeseca u ''rezortima''
uskoro ce bit Sarajevo dobar grad sa obilaznicom,stupskom petljo,...
Sve je manje ovih sto sve blate. Mora da ce kijametski brzo.
Znaci sljedece ljeto cu se kupati u jezeru kod blizu Sarajeva , super , ne moram ici na Jablanicko i tako dalje ma da vise volim more =)
Imace i free radioaktivno(st) :)
Hadzici kao i opcina Ilidza ne pripadaju gradu Sarajevu... pa koji ce onda ime Sarajevo .. to je isto kao da u Zivinicama napravis "Tuzla resort" ili u Zemunu "Beograd resort " ? Ima li logike , ili je ovo fakat Bosna ?
Ma ti si pametan. Sto se kafic na ciglanama zove london. Ma moronsko ti je razmisljanje skroz
trevizor - Kafic je jedno, naslje drugo. Uma malo, pa rasporedi. Primijeri su ti dati. Damir.Sar - Hadzici su BILI. Danas nisu i prestani zivjeti u proslosti. Budi realan , jer svako ko nema dodira sa realnoscu je idiot. Zivi u snovima, do svog budjenja. irfo_sa - tvoj takodje pokazuje veliku dozu kreativnosti i intelekta. Prijatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)