Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno lijepa vijest!
Kakva lijepa vijest? Lijepa vijest koja je tu samo da narodu zamaze oci pred izbore, koja budala jos vjeruje u nesto lijepo sto radi Izetbegovic? Ne budali
Bitno je da će se otvoriti nova radna mjesta, koga još briga ko stoji iza ovog' ?
MOREL OD ŠABANA SRNO MOJA MALENA,FALA
Zar treba komentarisati ove lopove,pljačkaroroše naše nam lijepe Bosne i Herzegovine,mogu samo reći da plod ne pada daleko od stabla.
Drago mi je za ovu informaciju,neka vec jednom bude uspjesan privredni Kolektiv,sobzirom da Dobojski okrug ima sirovine za preradu a i zaposljavanje koje je neophodno,zeli uspjesan rad i dugotrajnost Fabrike sa srecom!
aaaa braćo moja mila. sta evo more bit? baka otvorio fabriku a ja nisam predvidla.
Ovaj Incko sve radi, al' ne radi ono sto mu je posao. Umjesto da smjenjuje korumpirane politicare on se slika s njima. O jbm ti.
Nakon toga su pristupili svečan
Da su izbori svake godine, gdje bi nam kraj bio? Standard Svicarske i Norveske, ili mozda Luksemburga?
Woowww, zastava REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE u republici SUMSKOJ. hihih Tako treba. Zato to Dodiku i smeta.
JEBOTE STVARNO IMAM MUKE ZA KOGA GLASATI. GLEDAM JUCER ZLAJA OTVARA ZAOBILAZNICU KOJA TO I NIJE, DANAS BAKIR OTVARA KAMEN TEMELJAC, JEBATE SABAN JESU NAM OVI MULCI VRIJEDNI, STVARNO CE SE BITI TESKO ODLUCITI KOJEM LOPOVU SAD DATI GLAS!
Dok drugi sjede i pricaju,obecavaju, SDA radi. Gospodin Bakir Izetbegovic pokazuje i dokazuje da je pravi vodja drzave BiH i Bosnjaka.
Opet ova konjina sa "kamenom temeljcom" hahahha jebo mamu svoju !da hoce propast u te temelje da ga negledam vise
MOMČINO IMAŠ RJEČNIK PRIMITIVCA ,BAŠ MI TE JE ŽAO.
Znaš "Bošnjače", nije davno bilo, Sveg mi svjeta! nema petnaest ljeta, Kad u našoj zemlji ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja pa do Brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire. Safvet-beg Bašagić
Sidje jahicu iz Jahica ? Hahaha
TO SVAKO BOSNJACKO DIJETE TREBA JOS U MATERINOM TRBUHU UCITI! ZNACI SNIMITI STVAR I PUSTATI DIJETETU U MATERINOM TRBUHU, POGOTOVO ONAJ DIO, "Od Trebinja pa do Brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata." PIZDE SE ASIMILIRALE U SRBE I HRVATE KRAJEM 19 STOLJECA. ZATO JE GAVRILO TERORIZIRAO, TIP ZELIO VELIKACKU SRBIJU, A SAMO STO SE ASIMILIRAO BIO.
Otisao da fabriku otvori najveci kriminalac u drzavi,onaj koji se citav rat krio u Trurskoj,a kasnije sjedio kod babe u kabinetu dok su patriote ginuli.U drzavi imamo oko 600 hiljada nezaposlenih,zahvaljujuci poslijeratnoj kriminalnoj privatizaciji,i pljacci preko 130 preduzeca od strane SDA,i sada je super sto ce majmun preko 300 zaposlenih radnika,opet u svemu ovome da vidi sebe i svoj interes.Pogledajmo centar SArajeva,svakih 100 metara trzni cetri SDAovskih tajkuna,BBi Silajdzicev(stvorila ga SDA) itd.
Ja znam da se jedino Bakir bori za povratnike, bio je prošle godine i u Zvorniku na otvaranju fabrike koja zapošljava 500 Bošnjaka povratnika, sad i u Doboju. :)
I Avaz je trebao biti pola BAkirov(Alija FAhhri dao lovu za njega),ali ih Fahro sve na.uzio,i odmetnuo se,kad je ALija umro ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zanimljivo je kako Izetbegovica nama nigdje tri godine, a onda u izbornoj opsjeda medije konstantno ... a sto je najgore sve sto radi jeste slikanje na ovakvim i slicnim desavanjima.
Svaka cast Predsjednice Izetbegovicu i SDA koji rade za ovu drzavu i narod... Velika Britanija Katolički fundamentalisti iz Britain First obučavaju omladinu za ulične borbe i napade na muslimane http://saff.ba/katolicki-fundamentalisti-iz-britain-first-obucavaju-omladinu-za-ulicne-borbe-i-napade-na-muslimane/#.U61jtrE0Jco
Hahhahaha.... dobar vic, humor doruckovao?
Nek nam je samo Izetbegovic zadovoljan, mora da razmislja o mogucim malverzacijama.