Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveća industrija, najmnogoljudniji kanton ali iz nekog razloga je pametnije praviti autoput Sarajevo-Zenica od Tuzla-Sarajevo...
Koje ste vi lopuže! Sastali se s tim balavcem čiji nas šefovi ebu evo već 30 godina kao on će vam riješiti neki problem. Pa taj ne zna ni gdje je šupalj.
Zaobilazi se cita a BiH zbog losih puteva i ostale infrastrukture. U Sarajevu se zgrade raspadaju. Citavi Alpasino treba poravnati i izgraditi nove zgrade. 30 godina od rata jos gledamo rupe od gelera ko da smo u Palestini.
dionica Sicki-Lukavac katastrofa ziva da ne kazem sramota
Bolan, vas i bog i narod zaobilazi zbog losih puteva. Ne postoje gore i losije ceste od tih u TK. Katastrofa. Samo jednom sam letjela iz Tuzle sa aerodroma, i nema sanse da cu ikada vise doci do Tuzle dok ceste ne rijesite. Uzas!
Zato što ste pustili nacionalnoj manjini da većinu para troši na puteve po hercegovačkim nedođijama.
Ponekad je bolje ne reci nista nego lupetati k'o Maksim po diviziji. 🤫
VALA STVARNO JE SRAMOTA - najmnogoljudniji kanton a nema ni metra autoputa ili brze ceste. PA JESTE LI TOLIKO NESPOSOBNI ???
Inače Tuzla sjedište Podrinjskog kantona i ovaj smrknuti balavi premijer koja ima namjeru Podrinjske vlade. Kad pogledaš biografije, maltene svi ministri rođeni u Podrinju. Naravno, da upošljavaju one koje poznaju (tj. familiju). Zato se milijarda potrošila za put Tuzla Sapna.
Trebalo je zaćerati Tuzli od samog početka demokracije, jer tamo SDA nije mogla osvojiti vlast nikada. Zbog toga je zanemarivan cijeli kanton, a ovi SDA nepismeni seljačiči iz okolnih selendri su svakako nešto lično dobili tako da ih nije interesovala putna mreža kantona. U stvari oni su ponizno slušali bakrenog. Kad su počeli misliti svojom glavom izbačeni su ili primorani napustiti.
Zato što ste pustili nacionalnoj manjini da većinu para troši na puteve po hercegovačkim nedođijama.
Sve neki strucnjaci kao...i ja za tastaturom sa njima, ova zemlja ima buducnost. FK Buducnost B.
Sad su putevi problem!
Ako sam dobro shvatila, problem je što ne mogu da se dogovore 3 strane koju dionica puta ce prioritetno pravit. Ovi hoce neku dionicu juzno, ovi hoce Tuzla-Doboj, treci hoce neku trecu. Povuci-potrgni situacija godinama.
Tolika privreda, toliki novci, politicari,... jak kanton a ceste nemaju??? Pisao sam vec par puta, do njih samih je. Ulozite, investirajte, gradite ko sebi, naplacujte i putarinu ako treba, usvojite zakone... al neee, jer ne bi aman o i bio kriv, neki iz Sa i sl... kao i u sportu. To je taj mentalitet.
A sad su trojkaši direktosku poziciju Cesta FBiH pustili nacinalnoj manjini pa će u budućnosti biti još gora situacija.
A dok oni nisu to uradili u TK je bilo "med i mlijeko" ?!
Zato što ste pustili nacionalnoj manjini da većinu para troši na puteve po hercego ačkim nedođijama.