Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to jeftini proizvodi s malo kvalitetnih sirovina, puno aroma i dodataka za pojačavanje ukusa. Ne mogu se porediti s Mazom (nek' priča k'o šta hoće), klasovim lokumima itd.
Kako domaci proizvod moze bit skuplji od uvoznog?Maza 700 g 11 KM a ovaj Tesco 7.5KM.Radna snaga jeftinija,nema carine i neznam jos sta?Ovo je veci neprijatelj od Dodika.
i od svega mogućeg oni našli da nude KEKS , ha ha ah aha , baš nam je asortiman keksova problematičan u državi
Ciganska firma izbjegavati gamad u širem opsegu vjerujte ono što oni rade radnicima za sugavih 500 KM nije humano dosta bolje uvjete rada je davao Konzum platu od 700 800 km prije 8-10 godina odmor slodoban dan mogućnost napredovanja kod ovih hahaha mogućnost upisa u SDA stranku pa kažu vidjet ćemo dabogda propali...
Nevjerovatno koliko botova radi protiv svega što je bosansko i bošnjačko... Samo naprijed Bingo! Izbaciti škutorske uvoznike i parazite tipa Konzum & Co.
Najvise bih voleo ove sto bi da kupuju domace,da im se otvori prodavnica samo sa domacim proizvodima. Prvo ne bi kupovali tu,drugo ne bi imali sta da kupe. Prestanite sa tom demagogijom.
KUPUJMO DOMAĆE...
Sva GMO hrana na jednom mjestu = TESCO ... Ludost je kupovati vjestacke -gmo uvozne keksove,eurokreme i opcenito hranu pored domacih proizvoda koja su toliko koliko zdravija i prirodni.Samo domace,Samo 387 !!!
Poslije Brexita BH tržište im vadiona 😂😂😂 ... Britanija je postala obična i ružna ...
kupujmo domaće,gradimo bosnu,puteve,obdanište,hidrocentrale,fabrike.KUPUJMO DOMAĆE I svake godine 10 miliona turista +dijaspore.samo tako će nam biti bosna ugodna za živjeti
@tarik.teftedarija.9 Bingo je firma s najvećom dobiti i najmanjim plaćama u BiH. Eto ti domaće. Kupuj još više pa će imati još veću dobit, a sirotinja ostati na istom.
@tarik.teftedarija.9 to ni ti sam nevjerujes kupujmo domace je akcija punjenja dzepova guzonjama da bi im se osigurale plaze nema to veze sa granjom nista se dole izgradit nece aamo se gleda da se pokrade i unisti dole se samo grade zgrade i stanovi nista drugo
Kriminalna organzacija BINGO
Ah jeste se usrecili - najgori lanac na svijetu je Tesco. Kad sam se preselio u Englesku, cinio mi se vrh - kad mi je cura iz Italije dosla i vidila koje shranje se prodaje i kvalitet mesa, voca i povrca, rekla mi je ‘ti si lud ako ovdje kupujes hranu’. Kad sam je posijetio u Italiji, shvatio sam je.
@Sorzon Tačno,Tesco je dno dna
@Sorzon Trebo si nogirat taku curu, ta ce ona tebi rech!
Svjetski prehrambeni otpad, zavrsava u Bih ,dok bakirovi inspektor-gestapovci zatvorise sve domace firme ( osim SDA tajkuna)
E neka se jedno otkrije tajna da je Bingo kompanija od Bakira Izetbegovica i SDA stranke godina lazete narod to je senadovo kofol da zamazete oci svijeru al napokon se se sazna istina tko stoji iza toga lopovska SDA bruka i sraomotaa. ..
@gooUser1557567598 Vrati se u kameno doba tajnoviti čovječe.
@gooUser1557567598 Prodaju proizvode sa Poljina a ture mejdin Laktashi!
Sta jw wbrd