Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što nastoje da što više unište državnu elektroprivredu kako bi je otkupili i privatnici i imali ogroman vječni profit.Naravno među umiješanima su direktori,ministri,političari....
Prodaju i kupuju drugi kad nismo sposobni sami
I treba ih privatizovati jer je to mrtvi uhljebistan i glasačka mašina ovih koji nas drže tvojima godinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da smo normalni oba entiteta na noge i prvo potamaniti mini hidroelektrane koje se subvencionišu preko računa za EE! Uništićemo ljepotu svjetskog kalibra a nigdje interesa za građane. Sve zajedno imaju par desetina zaposlenih, bruka i sramota šta sami sebi radimo.
Pa eto Federacija BiH jedina u Evropi zabranila gradnju mhe. Zar nisi sretan. Sad ce nam svima biti puno bolje ali u qrcu
Humanost BIH politićara da pomognu sirotu Švicarsku.Od BIH građana otimaju za privatne obnovljive izvore umjesto da zaposle jednog sposobnog kao što je ta žena (jedini zaposleni) daju joj platu deset hiljada i opet državi ostanu milioni.Ali nemože nema mjesta za sposobne pored politićarskih uhljeba.
hz hb više uvozi nego što izvozi... da, jer sve im ode u makarsku, split, imotski itd. a vi kupujte ono što se dali džabe.... hahaaa.. bravo kenjci...
Da to nije Edhem Bičakćić što vojnicima nije isplatio vojničke plate što dao Kralj Fahd
On uzgaja paprike
Pa i ta kompanija radi u savezu sa političarima. U BiH niko ne može raditi ako nema političku dozvolu da radi.
Axpo Holding AG, sa sjedištem u Badenu u kantonu Aargau, i njegove podružnice čine energetsku kompaniju Axpo. Axpo Holding AG osnovan je 2001. godine iu 100-postotnom je državnom vlasništvu.
Koliko se para ubralo na prodaju struje i svakodnevno se to radi. Razni likovi kao Bičakčić i slični na dnevnoj osnovi prodaju struju u talovima sa EP. To su pravi moćnici, a neke kafandzije neke.
Jurković i kolegica mu ugroženi kao Hrvati.
strujno kolo ce biti prekinuto, kad ovom narodu poskupe struju, ima da radi kuka i motika
Hoce hoce evo 25 godina samo radi kuka i motika, ne smijete vi nista jer ste piqketine obicne. Slusate svoje gazde dok vam ledja lome za 600 maraka. I trebate da truhnete u BiH jer ste obicni cigani koji qrcem niste mrdnuli i samo klimate kabadahijama glavom. Piqketine bez casti i dostojanstva.
E moj Tito da samo ustaneš pa da vidiš...
sto bi se reklo Big biznis
Normalno je to ....par miliona za Bakira , za Covica , za Dodika ....i to je to....cirkus zvani legalna pljacka .
na sve strane kradje
Super, to je ta europejska krv, zato i hoće izborni zakon da se mijenja, jer kad odu ovi sa vlasti sve će se doznat.Svaka čast, poštena krađa👏
Klasicna pljacka.