Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad samo ne fušerit. Održavati kvalitetu, može se to. Tržište je nemilosrdno. Jedan propust puno košta. Sretno nam. Bravo za naše krave, ovce, koze. Muuu, beee, mee. Ovo je naš zajednički uspjeh. :))
Jesi vidio Poskok, aa. Znam i lajat :)) Štoo, imaš neki poso za mene? Baton, tako im grah pao :) Štaš.
Sad ce strane mljekare da otvaraju postrijenja u bih. Vrhunski kvalitet mlijeka... Idemo step by step a ko kupi hrvatski proizvod neka ne moze guzit 40 dana.
Ko kupi bilo kakav i bilo čiji proizvod, eto mu 40 dana nelagode.
Ja otkad pijem samo BiH mlijeko -bolje guzim! Tita mi! 😘
slika br dva radnik nesto pise i neko crveno sranje u flasi sta je to tecni sapun ili neki konzervans
HrvaCka na aparatima.
Sa bosanskim mljijekom ne mozeš bolje, ali zato puno duze! Kupujmo domaće!
Najnovija istrazivanja dokazuju da bosansko mlijeko smanjuje bore oko očiju, a muškima dalje bolju izdrzljivost u krevetu! Kupujmo domaće - bosansko i hercegovačko!
Vegeta je čista hemija! So i biber su dovoljni za začin! Kupujmo domaće! P.S biber moze biti uvozni! :)😄
Ja više ni vegetu kupujem,samo so i biber je zdravije!
joj konzumove suplje lafo za penzionere popust od 10 % prva dva cetvrtka u mjesecu. Prpa ih ufatila, opala prodaja pa sad marketing radi. Bojkot i dalje. Bingo, Amko, Hoce... !!! Samo domace samo BiH
Hrvatska, puši ga :)
Zato da pijem/o vase mlijeko kad bojkotirate nase? postigli ste sto ste htjeli, nasladjivanje vas moze samo odvest u kontra smjeru...
Vise ste na vrh glave sa ovim mlijekom. Kao da svaka kuca u BiH proizvodi mlijeko ***te. Neka izvoze ili ne izvoze, samo nam nemojte probijat mozak vise.
ovaj livanjski sir(cincar) je extra klasa ;)) obožavam ga
Kad bi svi bili složni pa da barem mjesec ne kupujemo tuđe nego svoje svi bi vidjeli napredak i sami bi počeli kupat domaće a ne tuđe....
Ja samo domace i kupijem ...idemo ludo idemo jako
Šta će reć neg "pušte meni mudo moje"...