Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj Hamo vidi mu gloove pravi ercegovac krompir celava glava kajla oko vrata rece nesto ode ispuniti tiket popusiti Marlboro dok ispija kavicu hahahaha (samo mane vise 4 milje tupla)
I vi u Sarajevu se tuzite na kockaste glave. Pa pogledajte s cime se mostarci moraju suocavat svaki dan.
Hoce oni da glasaju za HDZ 😂 Sad nek vas HDZ Cova spasava😀
Jel se u tu sistematizaciju radnih mjesta podrazumijevaju i plate? Da pristanete na plate od 800 km kao vecina u Bih?
Ako je ovaj brzi sa kajlom ikakva čivija tu, radnici Alumija mogu kolektivno da se vešaju.
Ovaj primitivac Bokšić je na povodcu HDZ-a i jugoslovena i ćirilićara Dragana Čovića.
Juice ft Coban Corelli "Obecavam ti"
Trebaju radnici energoinvesta hidrogradnje unisa i ostalih firmi koje su propale izaci na proteste ako vlada federacije da jedan fening za ove sto su 25 god imali platu vecu nego u njemackoj. i sad treba da ih neko vadi.
ova komkradija samo laze da ljudi se nebune i da ne protestiju. sutra ce reci dajemo vam svima tonu zlata samo nemoj te protestovati
Jao kockaste glave u Romea hahahahhaha