Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fodil: jedite manje za 454 KM mjesečno
Zavisi kako gledaš, možeš jesti istu hranu za isto para samo 37% manje. Krompir je pojeftinio, znači više krompira, manje ulja i može se.
Nije skuplja nego je mozeš manje kupiti!
1250€...sind. potrošačka korpa....običan radnik ima dvije solucije il' da emigrira il' da se ubije.
A da nam klix pronadje, objavi i objasni INDEX POTROSACKIH CIJENA da vidimo sta je to u odnosu na ovu POTROSACKU KASU, koja je btw izracunata za 4 - clanu porodicu. Mislim da i u Njemackoj nije lako kada 1 radi u 4 - clanoj porodici.
Dobro misliš samo je u Minkenu recimo prosjek Plata 1800 € a litar ulja manje košta nego u BiH
@gooBIHgogo2021 Pa penzioneri su najvise krivi za ovu situaciju.Imaju svoju stranku,koje ce se realno jedina boriti za njihova prava,ali joj daju 3 - 4 % glasova tako da tu nema mogucnosti borbe.Kada bi na izborima dobili dobar broj svojih zastupnika i bili relavantan faktor onda bi se nesto mozda i promijenilo.
To je ono : nije ulje poskupilo nego ga 37% manje mozemo kupiti😥
A mi sa minimalnim penzijama možemo se .ebati, to je nama naša borba dala… ebo vas rat!
Ljudi moji na stranu zezancija ovo je strašno, u mjesec dana da poskupi za 450 KM i da niko tome ne pridaje naročitu pažnju, ne zna koji se alarm još treba oglasti pa da neko nešto reaguje. Ne znam šta očekujemo mi kao rješenje, da padnu cijene same od sebe šta li? Ekonomija stala, proizvodnje nema, diletanti i lopovi na vlasti, realno ako ovo nije trenutak za neku revoluciju ne znam kad će biti!
Dobivanje zajma od ove kompanije bila je najbolja odluka koju sam ikada donio ove godine .. Ekspresni kredit vam je leđa..i nude kredit od 1.000 do 500.000 eura..i ne varaju. jer da nisam dobio zajam..ne bih došao ovamo i podijelio svjedočanstvo .. kontaktirajte ih na sljedeći način! WhatsApp: +381 (61) 1972618 E -pošta: [email protected] Pozovite/WhatsApp: +1 (313) 306-0862
Jbg sad svi redom serete cuj 2500
kaže Dilfaš što si rezao dvije šnite sada reži jednu što si toknuo dva fildžana ulja sada tokni jedan i tako redom sve do 2022-ge pa opet zelene termite zaokruži jer more bit bidne bolje jednoga dana...
I Ykomšića za precjednika nsravno
Molim vas da samo analizu vodite po indeksu potrošnje, kako je Fadil naveo. Tako se kaže od Brisela pa do nas analizira.
Zivite 37% manje i eto ga
Sta ce vam korpa uzmite kesu .....Fadil 2021
Korpa skupljaza 454 a penzija 380? Koje tu lud
Alan Ford na aparatima ..
Lajk.Ako nista, glad ce nam pomoci da SMRSAMO ( citaj: smanjimo populaciju i imovinu na Poljinama )