Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista ovom covjeku KAPA DOLE koji ne sjedi i ne laprda vec se trudi i radi svoj posao za koji je placen i ciji se rezultati rada i vide.Da se i ostali politicki kozojebi( ako to i opce umiju) uhvate posla i rade za onoliko koliko subplaceni puno bi nam svima u ovoj zemlji bilo ugodnije i udobnije.
Mirko svaka čast da ima ljudi koji rade svoj posao a političari su!
Nismo Amerika ni EU ...to nas ne kači he he
Ovaj gospodin treba da bude primjer svim trenutnim i buducim drzavnim sluzbenicima kako se obavlja posao za koji si izabran. Covjek je sposoban I vrijedan, za razliku od mnogih mnooogih drugih..
šarović radi svoj posao kako treba sve drugo nije vazno za ovo ga mi kao gradjani placamo ovakvi bi trebali da su svi jer su oni samo nasi radnici i tako se trebaju poceti ponasati oni su tu radi nas a ne radi svojih dzepova
trump ubija.liberalni kapitalizam tu ce stradati male zemlje izvozno orijetisane i zemlje u tranziciji
Najbolji i najvrijedniji ministar u BiH.Bori se covek kao lav i njegovi rezultati su vidljivi.
Da imamo bar 4 - 5 ministara kao sto je on.
da imamo 1.000 Šarovića malo je kad na drugi tas postaviš Dodika Čovića i autoglogetera Bakira tugu i jad Bosne...
do juce pljuvali po jugoslaviji sto je smjestila "prljavu" zeljezaru u bih a sad kukamo za radna mjesta
Nije Juga nego Austrougarska. Juga je to samo nadogradila i razvila u giganta.
Rijetko procitam da ministri rade posao za koji su placeni. Da je vise radnika kao Sarovic u parlamentima i institucijama, drzava bi prosperirala u vrlo kratkom periodu i brzo bi narod zaboravio nacionalisticke politicare i njihove inkompetentne lidere.
Grande koaliciju to ne zanima. Vazno je da su legli krediti,pare od akciza,da mogu Bakir i Scepi izvlaciti pare iz budzeta i svih javnih preduzeca gdje su njihovi direktori a u svim su i da mogu od gladnog naroda kuoiti glas za po pedeset naraka kako bi ostali i dalje u vlasti.
Grande koaliciju to ne zanima. Vazno je da su legli krediti,pare od akciza,da mogu Bakir i Scepi izvlaciti pare iz budzeta i svih javnih preduzeca gdje su njihovi direktori a u svim su i da mogu od gladnog naroda kuoiti glas za po pedeset naraka kako bi ostali i dalje u vlasti.
Jbt, dovoljno je da Trump prdne i ugrozi 10000 radnih mjesta u BiH.
@whey Treba tu malo vise od prdeza
Suplja ti je to predizborna...ova zemlja jednostavno ne moze bez ino kreditora,sve ostalo je za skretanje paznje sa licnog bogacenja
@percepcija recepcije to je jedini ministar koji je dokazao da je spreman se boriti za bih radnika I poljoprivrednika I budi siguran da ovo nije predizborna. Evo zadnji dokaz je u vezi izvoza radnika.
@joha ispravak izvoz jabuka
Biju spavas li mirno
Ma ja šta će nama EU možemo mi i bez njih. /s