Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kliks nece da objavi ovu vijest http://mondo.ba/a812870/Info/Hronika/U-blizini-dzamije-skladiste-oruzja.html
Bolje se povezite sa Bihacom, sve gledam kad cu kojega migranta zgaziti cestom!
odlično. Nadam se povoljnim kartama
Zapad. Moze li ikako na zapad hebo vas kruh. Imate 2 miliona linija za Tursku i bliski istok a ni jedne za Pariz, London. Cijene karata iz Evrope i Amerike su astronomske. Jeftinije mi je ici u Japan.
@BulevarLuckastih Kakvog Beograda? Hahah! Bec, Minhen, Cirih, Budimpesta, Keln itd, tako se iz Sarajeva ide na zapad, a ne preko novosibirska aka Beograda. Aj pokrij se po glavi, preko vas niko nigdje ne ide sem vas.
Zemlje koje hoće u EU nisu povezane ni aviolinijom ??? Jel treba tu još neki komentar ??
Wizz Air bi bio najbolji izbor. Imaju vec bazu u Skopju i Podgorici. Cijene za raju bi bile veoma povoljne. Avioni puni, vikend kombinacije itd...
i islo bi se sa tuzlanskog aerodroma. Ja sam isao u Stockholm 29.90 KM platio avionsku kartu iz Tuzle a 35,40 KM autobusku Sarajevo-Tuzla (jedan pravac).
Vozi Srpska avijacija, mi smo letačka nacija, nije zaebancija !!!
Hoce li srbi i za ovo uloziti nekome zalbu?Ono vidim zalaufali su se da se zale za sve zivo na ovom dunjaluku pa hoce li im i ovo smetati?Samo pitam.
@BulevarLuckastih Po humanitarnu vi vec dolazite iz Lukavice i sa Pala malo hljeba u Sarajevu zaraditi, po Srbiji starci kante rovare za hranu, vi ste kao cigani, svi su ispred vas.
Aida evo prilike da ideš nazad!!!