Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo katastrofa,sa funkcije na funkciju
pa neće sa biroa nekoga uzet za ovu poziciju !
Ma nije to je dogovor , bolji kadar mjenja lošiji habhaahhaahh
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I odmah naopako. Za ovu funkciju može da dođe ili bi trebao da dođe pod: 1. inženjer ili magistar ili doktor elektotehnike odsjek za elektroenergetiku 2. da se bavio u svom dosadašnjem životu elektroenergetikom u Elektroprivredi ili Siemensu ili GE ili Energonvestu ili nekoj sličnoj firmi Ne direktor vodovoda. Pa valjda i nana u Umoljanima razlikuje vodovodnu cijev od kabla
Sticajem okolnosti sam dobro znao jednog lika koji je ni kriv ni duzan skocio na visoku direktorsku poziciju jednog javnog preduzeca. Lik je OK, ali daleko od sposobnog i poduzetnog. Samo je odlucio uci u politiku, imao jakog lobistu i za 2 mjeseca je iskocio. Tako da kad god nekog imenuju, sve mi je jasno.
Pa taj je isti Andalija samo druga faca.
K reference, K radno iskustvo u privredi , i ono zajase.
Ovo je razlog sto stranke ne treba da vode firme…
Sramotno je kakva kadrovska rjesenja daju Trojanci, kojim su puna usta bila struĉnosti i kompetencije.Sad ce ovaj ćutuk dijeliti i rudarima i Dodiku po nalogu Njive nista drugo i ne znaju nego raskuciti skuceno. Populisti ce nam ugroziti elektroenergetsku stabilnost. Dijele Fadilovo vidjecemo dokle
Dojam je da nije bilo inzenjera energetike sa iskustvom upravljanja velikim energetskim sustavima na nivou drzave nego su morali osloboditi inzenjera masinstva njegove funkcije direktora vodovoda i kanalizacije iz jedinice lokalne uprave i instalirati ga na mjesto s kojim nema dodirnih tocaka. Sad ce na njegovo mjesto direktora ViKa mozda doci neki stariji vodnik I klase pa cemo imati ne na jednom nego na dva mjesta zaposlene nestrucne osobe.
Zavrsio fakultet kad se uclanio u SDP
Da ne povjerujes sta rade izdajice drzave.
Ovo je žrtveni jarac koje će morati poskupiti struju. Kada to uradi smjenjuju ga i prebacuju ga na drugo mjesto. Neko mora odrađivati prljave poslove, a da stranka ne trpi.
Funkcija u mjesnoj zajednici bi mu bila previse..
Ma bravo vlasti i koalicijo. Samo svoje sad trpajte kao što je i SDA radila. Kakav plan,program,strategija...sramota.
A ovaj seljačić Sjerotanović..nekud od Olova..bio u Ze.Mijenja stranke ko čarape. Samo mora biti nešto..mora. ko ga dovede u grad puj. Još i svjedok pokajnik..taman za direktora sektora. Ma bravo. A bio i kad je SDA vladala samo tad kadar SBB a sad NIP. Fuj.
Sindikat zvani Dubioza je odradio svoje. Sad opet mogu nazad u rudnike. Mozda ce ih zvati ako bude trebalo protestvovati ispred Telecoma.
Sve je to sjaši kurta da uzjaše murta. Sve go pogodni ublehaš.Fuj.
Jel ovo Denisov kadar?
Jel moguce da je konacno Andelija izbacen iz fotelje a bio se srastao s njom mislio je do smrti ce vrsiti mobing u Elektroprivredi