Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj uhljeba , 11 ministara istog resora na 1.700.000 stanovnika . To je za sjest i plakati
Ima li igdje na svijetu vise ministara od kojih nema nikakve koristi? Nema.
Gledaj radnika kostaju drzavu milion godisnje. Ucinak q.
unapredjenje turizma...u medjuvremenu predat nacrt zakona o zabrani rada nedeljom...monti pajton
Pljuc.
E SAD OVI MINISTRI KAD BI STAVILI LIJEPE REKLAME ZA TURISTE DOBRO DOSLI U NAJZAGADZENIJI GRAD U SVIJETU DOBRO DOSLI NA AERODRUM U SA NA KOJEM SE NEZNA DALI MOZETE SLETIT ODLETIT SA ISTOG AKO ZELITE ISTO POSJETIT UZ SARAJEVA TUZLU ISTO USMRDJELI GRAD GDJE BEZ MASKE NEMOZETE DISAT GDJE VAM TREBA ZA 100KILOMETARA OD SA DO TZ DOBRI DVA TRI SATA VOZNJE ZBOG JAKO LIJEPI I URADZENE INFRASTRUKTURE .
Daleko lakše narod u Federaciji BiH bi mogao svariti to da se umjesto naziva ministar promijeni u naziv npr. voditelj "nekog" resora kantona , rukovodilac, i sl i po cijeni toga da im ostanu trenutne benificije. Ali sumnjam da bi to prošlo jer mi Balkanci, kao što je to Nušić okovječio su svojim djelima, bolesni smo za titulama... Moja žena "gospođa ministarka" oh kako to lijepo zvuči...
Svaki građanin ima ministra koja sprdačina od sistema
Sad ce komisiju oformit,k'o da gledam.
Gledaj marve sjede a pare i dnevnice idu.
Kakvi ste vi ublehaši! Šta ćeš ti pričat i razgovarat o turizmu Mijatoviću, daješ na podsticajima tamo za kolače, stomatolozima, već otvorenim biznisima. A lafo podsticaji za "start up"... Dođe ti se sa planom za novu turističku ponudu i to ne može...lijepo ti se objasni zbog čega, pa turizam, pa pare u državu... Al jok - nek ste vi naštelili da vaši dobijaju. Kakav si ti ublehaš... Al neće ovo stat na ovome...razotkrit će se u medijima šta ste radili.
Kurtoni
Ovi su praaaaavo realni
Treba ovo nahranit'...
Halo, koji turizam, jeste li vi normalni? Ne može se disati u gradovima, putno smo izolovani, dzidzate zgrade gdje trebaju biti parkovi
Kod nas u Konjicu potenciramo industriju a vi kako hocete
Hahaaaaha, 78 ministara turizma