Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEK?
Ovim tunelom veliki dio rsa ostaje pust i bespotreban,posebno ravna romanija i te metropole gore...
Spor nesto ovaj download… Ovo ko skidanje filmova prije 15 godina….
Prokopano 36% tunela za 88% vremena...
Rat je trajao najmanje dva mjeseca duze kako bi dobili cestu za Gorazde. Svi oni koji su izgubili svoje najmilije na ovome prostoru u zadnja dva mjeseca rata neka vide zasto su svoje sinove dali.
kad će biti pokopane cijevi za krajinu ?
skoro 200 miliona KM daju da se skrati put za nekih 13km (ako uzmemo u obzir da ce put biti 62 a ne 57 kako je najavljeno bilo)jer je trenutni prohidni pravac Gorazde Sarajevo 70-75km
obajvite kada bude 69% tunela prokopano, čisto da imam šta slaviti
A vec 30 mjeseci potrosili na trecinu tunela
Liepo kako EU financira povezanost teritorija Mini Schengena . Kakvo društvance na okupu😂😂😂😂😂😂😂😂
79%
Taman, da se Rumeni vrati kući.
EU financira puteve Mini Schengena. Naime, sa Američkim izaslanikom i Austrijskim nadglednikom po zakonu i ustavu EU ne možete otvoriti vrata a ne dobiti kandidacijski status. Samo tko ce to suncokretima reći prije izbora????
Sve će to dijaspora pozlatiti
36%?
Jao naslova, blizu 36 posto. To je onda 35. Ili 34.
Majmuni, 36% tunela (cijevi) znači da još ni 10% projekta nije realizovano. Kad probiju brdo tek onda dolazi posao. Od grada do tunela treba izgraditi 7 ili 8 km brze ceste, pristupne ceste, ifrastrukturu tunela (rasvjeta, signalizacije, cesta kroz tunel, zaustavne stanice, ventilacijske cijevi, zidove tunela...) U smrdljivom Goraždu ne mogu u samom centru grada da riješe poplave koje nastaju svaki put kada padne malo veća kiša. JVM
A po cemu je to Gorazde smrdljivo papane jedan malogradski. Eto ti znas s Han Pijeska kako je