Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aerodrom sa najvećim potencijalom, šteta što ga pokušavaju sputati
Cetveroclana porodica 2400e povratna Sarajevo-Rotterdam 600e po osobi 2.5sati leta pa ko to moze platiti ljudi moji u ovoj vukojebini od drzave...
Pa može ta porodica iz Rotterdama.
Austrian Airlines Amsterdam - Sarajevo 4 osobe 1900km povratna karta 8kg prtljaga po osobi Pozz
Kanton spremi novac sa podsticaje ako kompanija bude imala gubitke?? Je li tako ?? Nikada time necete privuci Wizz-air ili Rayan-air. Pa njihovi su avioni ionako bili skoro puni i nisu imali gubitke na TZ linijama.
napravite aerodrom kako treba seljacine jedne. imali ste 10 godina da to sredite, ali nece i nezna seljacina. mislio treba nas wizz air a sad ked ih je odkacio sbog neprofesionalnosti, seljakluka i neznanja, vapaji za pomoci. upropastili ste priliku! zar nikad seljacine niste bili na nekom aerodromu da vidite kako to treba da izgleda????
Bitniji su letovi za gradove u Njemačkoj, Austriji, Danskoj, Švedskoj...tamo je dijaspora koja ovdje troši puno novca. Za Njemačku obnoviti letove po šemi WizzAira !
Tako je
Dzaba subvencije, putnici, letovi, ako na aerodromu vlada javasluk i primitivizam. Osoblje je katastrofa. Deranje, zensko osoblje napumpanih usana, dubokih dekoltea. Musko osoblje sirovo. Nigdje normalnog ophodjenja, profesionalnosti itd
Leti za SA
Ko da su nekad i bili civilizirani. Jad i bijeda bahata
Živjela Republika Bosna i Hercegovina!!!
Spala Bosna da iz Tuzle idu letovi za svjetske destinacie, sta je sa Sarajevom, tamo primaju samo avione iz Dubajia, Katra, i Emirata, oni placaju dobre takse
Stanje zracnih linija na aerodromima BiH aktivnija nego stanje na Wall Street u....
Wizzar je bijo krvopija 2 karte povratne Malmö Tuzla plus prtljag 1000 eura . jos kad iznajmis auto 2sedmice mozes odmarati za te pare u Spaniji.
Lazes kopile