Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali džaba sve jer oni to mogu. Mi smo narod koji šuti, kojeg se ponižava, mi smo kao eksperiment društvo gdje žele vidjeti do kojeg dna nas mogu spustiti, a granice normalnog smo davno prešli. Ne bojim se ja za njih i da će sve poskupiti jer mi ćemo šutiti, malo im opsovati na komentarima i to je to. Sve se ovo priremalo dok je korona bila u fokusu.
jel ovo samo kod vas il za i nas u eres važi?
Milioni od nasih racuna prelijevali su se iz stavke "obnovljivi izvori energije" u dzepove kriminalaca za gradnju fantomskih MHE. Kad ce se Tuzilastvo pozabaviti time?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neće biti struja skuplja, samo ćete imati 1.000 kWh manje za iste pare.
Postaje sumnjiv ovaj akaunt. Šatro banovan, pa obnovljen i vazda na vrhu. Dobro prca, ali nekako marketinški, ko da se Klix dogovorio da malo šilji preko 'Sindikata' za nečiji šićar. Bukvalno kao da ne piše čovjek, nego... gle čuda... bot. Za sad dobro prolazi. Klixosfera grize i puši ovaj mazohizam.
JagomirPrija Ja sam iz sindikata, znaš li ti koliko je meni stranačkih botova podređeno? Nema tu ništa sumnjivo - ako hoćeš lajkova, samo javi, sredit ču ti 50 preko Asima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema EP ništa s tim, pitajte FERK
Nije to baš tako. Igra se igra okolo naokolo. Ovaj što kažemo smo narod što šuti ,pa care naš narod je prošao kroz veće belaje i ni jednom pokušavalo da ga unište što ubijanjem u školama i učenjem ne istine što ratom i genocidom o UZP. A i danas pokušavaju da nam državu što više popljuju i da im povjerujemo da ništa nije dobro . Neće vam proći kao što nije ni 92-95
Poskupljenje privredi, pa sve ide lančano. Prvo se lupi ogroman probni procenat da bi se dobio željeni. Žalosno je što nas deru na jedinom energentu nad kojim imamo kontrolu i za koji imamo resurse samo zato što su nesposobni da unaprijede ovu oblast. Ne zaboravite, za to plaćamo na svakom računu.
sam naslov kaze da ce biti poskupljenje na stetu naroda..udruzenje poslodavaca vec je pristalo na isto.. Ama ne smije doci do poskupljenja ... cuj udruzenje u saradnji sa njima poskupilo.. necu vise nista iomentarisati nemam struje
Treba nam 'blok 7 '.neko se vec ugradio.
Nije ovo samo u BiH, poskupit ce energente planetarno. Cilj i jeste covjecanstvo dovesti na rub opstanka.
Ma nije dzaba , izaci hebat im maicu, zapaliti sve , crkli , nemamo jest digli cijene sad struju fuj gadovi
rs i srb pod hitno treba da nastave gradnju hidroelektrana na drini.RS i srb ne smeju da dodju u situaciju kao sto je u CG a ka cemu srlja fbh a to je poskupljenje za 100%.to je ogroman udarac za privredu i gradjane.pored derdjapa,drine,morave,termoelektrana,potencijala energetskog u RS i srb mi imamo dovoljno struje koja ne treba da bude socijalna kategorija ali da poskupljuje postepeno.poskupljenje od 100% je suludo i katastrofalno
GDJE SU SAD ONI EKOLOZI KOJI SU SVI PROTIV GRADNJE BLOKA 7 TUZLA. DAKLE, OVO JE TEK PRVA POSLJEDICA NEGRADNJE BLOKA 7. DVIJE GODINE OVDJE PIŠEM DA ĆE TOKOM 5 NAREDNIH G. STRUJA BITI SKUPLJA 3-4 PUTA. I KADA BUDEMO POSLUŠALI EU EKSPERTE I OSLONILI SE NA TZV. ZELENU ENERGIJU TADA ĆE USLIJEDITI I REDUKCIJE STRUJE (IMAŠ STRUJU 6h DNEVNO) POPUT LIBANONA, SIRIJE, VENECUELE...E ONDA ĆE VIDJETI ŠTA ZNAČI ČISTA HAVA.
euro vrijedi vise od 10 km sva skuplja a kurs uvijek isti
GDJE SU SAD ONI EKOLOZI KOJI SU SVI PROTIV GRADNJE BLOKA 7 TUZLA. DAKLE, OVO JE TEK PRVA POSLJEDICA NEGRADNJE BLOKA 7. DVIJE GODINE OVDJE PIŠEM DA ĆE TOKOM 5 NAREDNIH G. STRUJA BITI SKUPLJA 3-4 PUTA. I KADA BUDEMO POSLUŠALI EU EKSPERTE I OSLONILI SE NA TZV. ZELENU ENERGIJU TADA ĆE USLIJEDITI I REDUKCIJE STRUJE (IMAŠ STRUJU 6h DNEVNO) POPUT LIBANONA, SIRIJE, VENECUELE...E ONDA ĆE VIDJETI ŠTA ZNAČI ČISTA HAVA.
iz rubrike zasto treba seliti odavde pod hitno, danas izdavajmo ovaj clanak...
Poskupi struju i SVE što se proizvodi će također poskupiti. Niste normalni nikako.
To su subvencije za jaku BiH privredu. Hahaha. Treba gasiti proizvodnju i samo uvoziti, EP je parazitska politička firma.
Hahaha 70 - 120 %. Dobro, je l' se neko ovdje zajebava ili pokušava najavom ovih suludih poskupljenja ušićariti planiranu trećinu ovih iznosa. Pretpostavljam da se društvo iz EP zaigralo i omaškom izostavilo zareze između 7 i 12 te preostalih nula. Pa m.v.j. jeste li normalni? 120%? Očit primjer gdje seže bezobrazluk vlasti i državnih institucija s otklonom od BH realnosti.
@OMG Druže, poznato mi je kako funkcionira tržište el.energije, ali nama je mala utjeha cijena struje u Italiji, ili u Hr gdje je realna prosječna plaća 1000 eura a ne kao kod nas 350 eura. U postu sam naveo odgovorne. Postoje načini kako riješiti problem, ali ne izravno preko leđa potrošača. Najava od 120% su probni baloni da se osjeti bilo naroda i gdje su granice. Ovakvo povećanje cijena struje značilo bi potpuni kolaps s 30-40 % uvećanja svih drugih troškova.
Deri samo kad mozete.Svi sute pa deri marvu kad dozvoljava.Nece marva nista poduzet ni da poskupite 500%.