Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da građani trebaju da plaćaju za jeftinu struju privredi, kako da ne.
ode struja gore 200 %
Poskupi struju industriji, ukini akcize na gorivo građanima. Iz jedne u drugu pretoči, ista para u budžetu Federacije. Dok se strani vlasnici preduzeća u BiH bogate na jeftinoj struji i iznose dobit, narod plaća akcize da bi gradili i tim industrijalcima bolje puteve.
Hahaha 20 ove i 20 sljedece to je poskupljenje od 40 % bas se borite za privredu..
Ne brini te se ide trojka sa Dancima svaka planina u Federaciji idu vjetro parkovi kada Ekolozi nisu umjeli Genjci neradnici 30godina nigdje turbine vjetar odnese po planinama
Za sve one koji su poskupili svoje proizvode za više od 20% treba poskupiti struju za 500%. Posebno za ove peletare koji hoće europsku cijenu. Treba im naplatiti europsku cijenu struje.
kako ce nas natakariti za struju zimus to ce biti epski....
Nebi me cudilo od ovih djilkosa,da ako poskupi struja 20%,da smanje plate sa 540 ove velike minimalne,na 350km,da se ne razbacujemo,jer valja sad opet kupovati nove mecke i bmw,pravit 25-tu zgradu zaredom i tako,nastaviti dok sve ne razguli iz ove lopovske drzave.
Oni su se zabavili izborima,ne razmišljaju o struji.