Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod ovih naših grobova svako poskupljenje na svjetskom tržištu automatski dovodi do poskupljenja u Bosni, a ne daj Bože da kada se cijene smanje, i oni smanje cijene na svojim pumpama... Kada poskuplja, nemaju zaliha, kada pojeftini, onda su tu zalihe po skupljoj cijeni...
Šta ćeš, drzava u qrcu, al zato smo najsigurnija metropola u europi...
"Isto tako, na berzi u Londonu barel nafte za isporuku u oktobru koštao je 109,52 dolara, ili 38 centi manje nego na kraju poslovanja prošle sedmice.", očiti razlog skupljanja derivata nafte, je opadanje cijene barela sirove nafte na svjetskom tržištu, pa m.a.m.u vam kapitalističku gramzivu!
To je to kad ti u drzavi 80% pumpi drze glavonje iz vlasti i njihovi rodjaci, bratici, prijatelji, poznanici. Nafta u svijetu kada skace ovi jedva docekaju da povecaju cijene, a kada pada 2X nego sto je skocila onda cijene ostaju iste.......... Uvijek sam govorio da BiH treba jedna atomska bomba i da pobiju ovu stoku, a kad prodje radijacija naseliti normalne ljude i to je to.
Pa u Kaknju, slobodno cu reci maloj opcini, ima deset benzinskih pumpi. Kako sve opstaju? Pa lahko im je opstat kad su cijene da Bog sacuva.
Lopovi, u BiH bi trebalo biti gorivo đaba, jer imamo struju, vodu, drvo u neograničenim količinama, dakle samo da se sa arapima mjenjamo za isto i svi bi trebali imati besplatno gorivo/plin.. (tj. najjefrinije u svijetu).
Živio Gasprom
sranje
gras ce stati, gorivo poskupiti..koja slucajnost.
Sjecate li kad je cijena dizela bila 1.50 ? ne ,ni ja
ja se sjecam dizel bio 1,20 a cijena barela sirove nafte bila 75 $ danas dizel 2,40 a barel nafte 105 $...po toj logici drzava je uvela suvencija vise za 50%
I treba da poskupi, najsretniji bih bio da je litra 25 KM, možda bi nam tada mozgovi proradili.
svugdje pojeftinjuje samo kod nas poskupljuje hahahahahah da nije zalosno bilo bi smjesno!
Bicikl. Bus. Tramvaj. A da, nema struje.
zafalilo para moraju nisu oni krivi......ono znaš
zasto poskupljuje? po kojoj osnovi?
NASPEM UVIJEK ZA 30 PA KOLIKO GOD DOĐE!...SVE ČEŠĆE SIPAM!
Mamicu vam vasu nasilnicku ! Jos malo i zrak cete mi naplacivat ... Pa jel vas stid ?!? I pitate se sto mladi ljudi odlaze iz ove proklete drzave... Zapitate li se ikad sta ostavljate mladima ?!?
za peF feninga? strašno...
Trebamo ustanak organizovati i popaliti sve benzinske dok ne smanje cijenu na 1 km litra,sto je i realna cijena
Nije realna, mislim da preko 1KM uzima drzava, ali 2KM je mjera.