Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat u Ukrajini je velika prilika za obnovu i povećanje proizvodnje BH namjenske industrije. EU je naručila 2 miliona granata 155mm za Ukrajinu. A Fadil Novalic je npr. mislio likvidirati Zrak koji također ima proizvod za prodati.
Sve i da umirem od gladi, ne bih posao u firmi gdje se pravi bilo sta vezano sa oruzjen
5% bi trebali na stranu za nedaj Boze, a nebi bilo lose da se koja cijev tu proizvede....sve pohvale...to nam je sigurnost za buducnost...
Srbija u komšiluku, pametnom dosta
Dok je rata u Ukrajini bit ce i potraznje. Nekom rat nekom brat. Haramli pare
Sto nam ovo treba? Malo nam bilo oruzija i metaka prije 30ak godina. Bitno nam proizvodit da drugi dozive nase sudbine
Odkud u fBiH ovolike fabrike namjenske, zar nije sve JNA predala dijelom VRS i dijelom u Srbiju 90ih 🙂
Davno su bile ‘90e. Mislis da ze ne moze u 30 plus godina nesto obnoviti ili pokrenuti?
Ovdje se proizvode ogromne kolicine oruzja za unistenje republike srpske
Čemu megalomanija, ne možemo mi u ničemu biti među vodećima u svijetu no ni ne moramo, proizvodi, prodaji, plaćaj radnike i ćuti, proizvodnji oružja ne treba reklama po novinama i portalima.
fitav svijet se naoruzava, bosnjaci koji su pretrpili 11 genocida u historijo nemaju pracke
Dok god stranke imaju korist od te firme,ona ce da posluje kako treba.A kad nestane interesa od stranaka onda idete pod stecaj.
Zašto ne posjetite “Bratstvo” u Novom Travniku pa da vidite tragediju?!🤔
recite fino da izvozite u Ukrajinu, nemorate se uvijati
Haram vam bilo sve sto prodate cionistima, genocidnom Izraelu i daBogda vam se u kući vratilo istom mjerom za svaku prolivenu suzu palestinske djece!
Samo nadajte da onaj kolic umiješa prste tu