gooUser1704772158
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
09.01.2024.
Komentari
56
Komentari korisnika
Da su se svi vratili u svoja prijeratna mjesta ne bi vjerovatno sada imali ovaj problem. Zato lijepi moji Bosnjaci iz opcina koje su pripale RS, nije jos kasno, da se vratite na svoje.
I kao drustvo se trebamo mijenjati. Djecu drukcije odgajati, prestati sa idejom da su muskarci ‘superiorni’ i da mogu sve, a zene vlasnistvo il ‘krve’.
Rachel ne izgleda ovako iz daljine starija od sina
Hahahhahaha joj glumca
Federalna nadleznost? U Nizozemskoj nema federalne nadleznosti dragi klixe. Ovdje je slucaj da gospodjica iznosi drogu iz drzave, i zato je dobila kaznu, a ne za posjedu droge.
Indonezija je bila dio Nizozemske imperije. Oni su imali svako pravo otici u Nizozemsku s obzirom da je Nizozemska puno od njih profitirala.
Ovo nisu mjesta za elektricna vozila da budu tu parkirani onako, kao sto mnogi misle. Na ova mjesta bi po pravilu samo smjeli stati oni elektricni automobili koji ce se tada puniti. Ako ne punis onda mjesto nije za tebe, iako imas elektricno vozilo.
Nedelje su neradne tradicionalno u krscanskim sredinama. Vecina Federacije nije krscanska. Ne znam cemu ovo. Zar nije bolje obavezati poslodavce da daju radnicima 2 dana u sedmici slobodno. Neko rece funkcionise u Mostaru. Ne funkcionise a i ne vazi za svakoga. Kladionice su regularno (doduse skraceno) otvorene nedeljom, sto li Boze…
Cuj individualizirana krivica a vrh rs-a i vojske doniejli odluku da se izvrsi plus tona izvrsioca ucestvovalo.