Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost sto ljudi ovoliko rade a njihov rad se ne cijeni
Poljoprivrednici zasluzuju da se njihov rad prizna
Podrska za poljoprivrednike
Poceli Dudko i Zeljko sa kupovinom seljaka da i ove jadnike uhvate na sarene laze
325% vise?????
obavezno presjec vrpcu u Ferderaciji kad prvi traktor udje na njivu i naravno pozovite sve televizije da nam narod vidi kako nase "vratonje" misle na nas.
@LjubavniPark Zato što Mile da 90 miliona, a mazne 400. Pet godina mandata premijerke RS-a Željke Cvijanović obilježila je propast tri banke, u kojima je trajno izgubljeno 400 miliona KM sredstava institucija i javnih preduzeća izjavila je danas Jelena Trivić, šefica Ekonomskog savjeta PDP-a.
Ovakav dug tekst neće poljoprivrednik pročitati čak kad bi mu dali bespovratni kredit