Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mi placamo njihove greske vec od 95. Najveca greska jeste, sto NATO nije dozvolio Armiji RBiH, HVO i HV da udju u Banja Luku. Sve bi bilo bolje danas.
@MoRamboAntiKomunista Djikanski untermensh koji u svojim zaostalim sredinama ne zna ni septicku jamu da napravi, voli da srbuje, ali kada ponestane para, onda se mole muslimani za koju markicu.
@MoRamboAntiKomunista daj ne seri. Za ovakve stvari ima sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa i ovaj Pavlovic je Dodikov satalit. Dodo je unistio i Bobar i ovu banku. Dijelili krediti svojimq bez pokrica, muenica, zaloga. To je bilo kad koliko kome treba samo ako si uz Dodika naravno
Imamo stručnjake u Parlamentima pa neka se očituju na hitnim sjednicima i spriječe zlo po narod u FBiH. Zapravo, SDA-u se već toliko nagomilalo na vrat u svim nivoima vlasti, da je vrijeme da preduzme rigorozne mjere ili potpuno odstupi sa vlasti. SDA požurite sa ovim oko banke, jer odlično znamo da je tu banku opustošila Dodikova banda!
Provjerena dodickova taktika.Kad zafali para orobi neku banku, a državni nivo će plaćati. Zato njima i dolaze samo investitori i milijarderi iz Vijetnama. Jer su sigurni za ulaganja...
Nema kraja bezobrazluku kod Celnika RSa. Pokusali razoriti BiH i godinama su govorili "Bivsa Bosna i Hercegovina", organizovali, sproveli genocid nad nama koji danas negiraju, javno govore da BiH nije njihova zemlja a mi im (80%) vracamo dugove. Bezobrazluk epskih razmjera.
i kažu vjerujte domaćim bankama. Raifeisen majka. Ne bi domaćima dao da mi čuvaju nacrtanu ovcu
Sracunato
Za lijeka im zatrebalo!
Jo jedan prevara vlasti RS inače u RS je glavan ekonomska znanost kako prevariti, opljačkati prvo druge pa onda i svoje
Dodika za vrat fatajte, neka plati pljačku svake vrste koju je napravio, pa i za ovu Banku. Nedozvolite da se mafijaši izvuku.Oni ili njihovi nasljednici moraju platiti cijenu lopovluka.
Tako će i propasti, ekonomski , jbg
Nije mi jasno kako BANKA može u stečaj kada one po definiciji proizvode novac. Ma šalim se jasno mi je kako
Hahahah joj bijede i cemera u sumskoj republici. Toliko krezube troprstaske sirotinje ima, da banke naprosto propadaju. Toliko o, kako bi konjusina Drinsky rekao, ekonomski stabilnijoj i jacoj RS od FBiH. Hhahhahaha oplakah tita mi.
Ma ukunuti entitete. Nefunkcionalni su, pogotovo ovaj smrdski.
Fino.......isto kao s Bobarom i njegovim lopovima.....
Ovo uništavanje RS- a kao da se radi planski iz svjetskih centara moći. Kada taj dio Bosne bankrotira prednost kupovine za 1 BAM će imati Federacija čime se gubi svrha entiteta.
SUMSKA VEC GODINAMA SISTEMSKI NAPADA FINANSIJSKI SISTEM BIH STO KROZ LIKVIDACIJe banaka sto kroz pdv sistem raspodjele i povrata pdv a , znam oz pouzdani izvora da se firme instruiraju da iskazuju laznu krajnju potrosnju u pdv prijavama koja je kljuc za raspodjelu prihoda