Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas iz krajine(Cazin,Bihać)će prije Dodik povezati s autocestom do hrvatske nego ovi naši što imaju 40 km napravit od Cazina do hrvatske to je žalosno
A to što do Sarajeva nemaš, nema veze ? Bitno da se ti povežeš sa EU 🤢
Nemaš razloga za brigu, vas neće niko da poveže...jbga ,druže
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čestitam i sa srećom da s izgradi cijela država. Nadam se da će jednog dana doći i sposobnija vlast u FBIH i raditi na infrastrukturi i dobrobiti građana i privrede. Usporedbe radi, u manjem entitetu izgrađeno 110 kilometara u 10 godina, u Hrvatskoj preko 600 kilometara u poslednjih 20 godina, dok je u federaciji svega 90 km uz još par koje nije u fukciji.
Pogledaj teren kroz FBIH , a pogledaj teren gdje su autoputevi u tzv. RS. Vidit ćeš šta je razlika. Banja Luka i inače Bosanska Posavina i Semberija pripadaju Karpatskom Bazenu (karpat medence na madjarskom). To je ravno ko tanjir
Ja mislio ovo u Kini slikano... aaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da ste malo pametniji ovi pacenici iz Federacije povezali bi neke stvari, al jok tokmak je tokmak. Sa je teze sagraditi 110 km (90% ravnog povrsine), ili 90 km puta sa mostovima tunelima i kojekakvim petljama itd itd. Hajde mozgove malo napregnite, da ne spominjemo ostale finansije penzije plate i tako dalje. Da nekazem da je budzet kantona Sarajevo premasio 1 milijardu. Halo o cemu pricamo ? Pa idite onda u PC da nekazem u PM.
Samo nek se gradi nasa Bosna to hocemo svi.
MOLIM GLASAJTE I DIJELITE DALJE!!! http://www.izmjeneustavabih.com/
To su trebale vinjete za cjelu bih... Autoput gdje je dovar teren, a ostalo magistralne praviti.
Oni nešto pričaju protiv komunizma i komunjara, s najvećim komunjarama u klasičnom komunjarskom stilu na državnom nivou obilježavaju razne aktivnosti koje u normalnom svijetu spadaju u uobičajene lokalne aktivnosti, bez puno pompe. Jedino se posebni, veliki međudržavni ili lokalni jedinstveni megaprojekti malo svečanije promoviraju.
Nasi SDA majmuni godisnje 100metara autoputa naprave i to rok trajanja 6 mjeseci
Sta cekaju ove budalesine iz Federacije? RS nema banke u dzepu, a veselo grade autoputeve/ Kako je to moguce, zato sto rs finansira Federacija Bosne i Hercegovine.
A autoput finansiraju Kinezi koji će u koncesiji isti i naplaćivati, pa ti sad vidi.
Kad završe javite mi. A dotle će auta letjeti
Jes 5 km ako živiš na Izacicu ili u hadzinom potoku nemoj da seres govorim okvirno o najudaljenijim tackama ili ga hoćeš centru navedenih mjesta.
Koja ceremonija nizasta 😂😂😂 Koji smo mi dzuturumi
Ko će se voziti tim putem?
Sudeci po negativnim like na komentar “ Novi grad nikad cuo za to mjesto”Klix ima vise pratioca iz okupatorskog dijela .To sam testirao .90 posto okupatorske strane provocira na Klixu.Anketa zavrsena.
47 godina si zabio u prkno i ovakvim se stvarima baviš.patetično jadno i bijedno. izgleda ti se ne diže više pa moraš ovako da onanišeš
iijaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuu ceeeeeeeeeeeeee ppppppppppppputttttttttttttttttttttttttttt huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ova autocesta će koštatiti 900 miliona eura... Najgluplji, najskuplji i najbespotrebniji projekat u cijeloj Evropi.
Čestitke RSu i Srbima