Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su ...☝️ radili zaradili ..... Nije sa neba palo ..! 👍🍻
Tuzla je ponos 2 korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine!
@DexterTZ ,,U mojoj kuci ih 14 bilo,danas niko ni da nazove i pita kako si,al hajde,zivot ide dalje,zao mi je majke koja im je najvise valjala,kad skuha jesti oni kukaju sto nema mesa.
@vibrator ja sam iz Mostara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fritule su zakon!Inace, dalmatinska kuhinja...Ove godine prvi put za bozic imali ,umjesto sarme, pasticadu s domacim njokima.Tri tanjura pojeo!Bila je cak i rozata...
Objektivni klix dopusta komentarisanje tragedija od strane svakakvih bolesnika a komentare na Stojnicevu reklamnu vijest onemogucuje. Bravo objektivni klix
@Zivotinja. Jest upravu si. Bez nas iz Dijaspore koji dodzemo ljeti 15-20 dana i zimi 10-15 dana,oni bi crkli.ostavimo toliko para daźive ostatak. Daj neseri stare ti.
Jadna je ta vaša ocjena i procjena. Mora da i u Sarajevu''trljaju ruke'' iz istih razloga.
Svaka cast!
Jel Radojičić šta zaradio u banjaluki za novu godinu????ahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaahahhah
dok je ovaca naći će se neko ko će ih ošišati .
A jake zarade hahahah, drva namirit do proljeca, cime se vi bavite fuj