Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ono bi se ocijepilo hahahah ne mogu pisljivih 250 € platu da zarade, pa to ja za dvije smjene zaradim bez po muke. Toliko mi ode na cigare samo hhahahaah Samo slozno i cuvajte Dodiku gujicu vidite da se i on bori za vas hahhahah
@Mecem https://www.klix.ba/biznis/privreda/najniza-plata-1-000-km-sindikati-tvrde-da-poslodavci-to-mogu-priustiti-i-da-ovako-vise-ne-moze/191110023 Pročitaj zadnji pasus!
@Mecem A koji ti to posao radiš, baš me zanima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok oni skontaju, masovni eksodus se nastavlja velikim tempom u rs. Od 1.228.423 prijavljenih gradjana 2013. Danas je ostalo nekih 950.000 u manjem entitetu, a trend iseljavanja za koji je najvise zasluzan pljackaski kartel SNSDa je iz godine u godinu sve veci. Samourusenje manjeg entiteta je na vidiku, htjeli to ili ne
@SamoRealnoDruze ljudi odose a procenat zaposlenih raste :D FIKTIVNO!!! Statistika je bitna haha
@SamoRealnoDruze Prema potrošnji struje, još manje. Manji entitet je proizveo 7.000 GWh struje prošle godine. Pola od toga je potrošila industrija. To znači da 3500 GWh troši stanovništvo. Prosjek potrošnje po domaćinstvu je 0,0045 GWh iliti 4.500 kWh. 3500 / 0,0045 = ca. 777.000 stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A i plate im Mile daje za posao koji oabvljaju.....
HAHAHA HAHAAHAHA, imaju oni preča posla, veliki srbi i hrvati, ili ti ga sto bi svako normalan rekao pravoslavci i katolici u Bih. Njih Komšić zanima, a nemaju sta jesti. Hej moja teladi zajedno sa velikim muslimanima. Dok se vi koljete, oni raznesose sve. Jedno svima da je jasno, sve tri vrste teladi da znaju, Bosna je bila, jeste i biti će. A vi se svadajte, SRBE SRBIJA NECE, HRVATE POGOTOV Hrvatska ne zeli, ovi muslimani novonastali ista stoka kao i ovi pomenuti. Samo djeci lose pravite
Ja im predlažem da se presele svi kod nas u federaciju.Eto neka im kažu oni što kod nas dolaze sa Pala,iz Lukavice,i drugih okolnih sela koja su blizu glavnog grada BiH i Kantona Sarajevo,kolike su im plate koje zarađuju.Od mnogih i djeca idu kod nas u škole i fakultete a ogroman broj ih je kupio stanove ovdje u glavnom gradu.Ima mjesta u federaciji za to raje što je ostalo u manjem entitetu.
@kardelj71 neka ih tamo medju krmadima, nemoj da ovdje smrde, sta ce nam, nista pametno ne mogu donjeti sa sobom samo jad, primitivizam I probleme.
Napisite entitetu Republika Srpska, a ne tako kako vi pisete! Nagalasite entitetu jer ona i jeste entitet a ne republika!
A vi bi i da radite i da primate platu!!! E pa ne moze to tako !!!
Da je trebalo da izglasaju kakav referendum,bilo kakvu prepirku samo da odvrate paznju gradjana od stvarnih problema za sekundu bi se to izglasalo,ovako kad su pare u pitanju,ne ne to je malo teze,,bandoooo jedna doce i vama kraj jednom
Zato je penzija 170km.... pa ne mozes platiti ni racune
Kaze trandzo bolji dio BiH
A koliko politicarima treba da usaglase sebi i slicnima povecanja sa 3000km na 5000km.? Koja je to stoka boze me oprosti. Srbski politicari vole srbstvo? Al oni namjeste drzavnu lovu da niko ne zna odakle su zasticeni, pa vrse teror pod izgovorom voli srbe, ma obozava hrvate, voli muslimane. Vole oni samo jedno, manipulisati i iscjedjivati narod ko limun i terorisati. Dohakat ce narod njima jednom.
Ma neka vama Dodo prica bajke o referendumu, a vi ga uz to jos podrzavate, ko vas jebe sirotinjo mentalna
Treba onda predloziti robovlasnicima da placaju ljude po propisima a ne da zakidaju jadnu sirotinju kako bi oni mogli redovno mjenjati auta..
Jel raja ne konta da je ovo samo suplja prica za djecu / ljude bez skole ? Ma dajte molim vas .... Koga farbate godinama...
nek su oni izglasali 20 zakljucaka i kako ce ici putem osamostaljenja.. dobro ce im doci plata od 550 km, tamam da naspu pun rezervar u traktor.