Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj pranja para a brdo...
Po veličini planine i iznosu novca budućeg namještenig tendera, vrlo se lako može zaključiti da 50 miliona nekome ide u padže a 3 miliona + pdv na izgradnju.
Srbi nam ga uvalise dobro
Kako na manjači? A snijeg iz Vrbasa?
Kum ce raditi iskop,krsteni kum pokop
Kad gradjani plate infrastrukturu, hotele ce praviti SNSD kumovi i djeca
skijanje svakih 12 godina, kad bude anijega
Lopovluk
Jeli ima neko upoznat kakvo je to mjesto, ima li snijega, ko je potencijalna klijentela i sta trenutne planine u BiH ne pruzaju sto ce ovim biti rijeseno? Nisam do sada cuo da tu inace bude puno snijega pa pitam kako bude tokom zime?
Uh ti jarca,sta sve dodo planira od aerodroma,hidrocentrala,skijaskih centara,gdje ce mu biti kraj he he??
Kakva vlada, vidiš da su svi juče došli od goveda.
Mislis Dodik dao saglasnost. Cist primjer kako zavrse u rekordnom vremenu kad je nesto u njihovu korist
Naučnici sa kojima sarađujemo smatraju, da u narednim godinama da bi skijališta bila isplativa moraće da se popnu na visine od preko 1500 metara iznad mora, jer u protivnom neće se imati na čemu skijati.Pošto vi najavljujete da ćete napraviti skijalište na planini Manjači čiji je najviši vrh, Velika Manjača, visok 1.239 metara vjerujemo da ste našli rješenje za ovaj problem, jer niko normalan ne bi „skršio“ 53 miliona KM za nešto što nije isplativo i neće raditi.