Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa planina,ali nazalost kao i sve unistena od strane kockastih glava sa parama a cjene da ne pricam skuplje od Dubrovnika
Nije Dubrovnik skup, no smo mi siromasni.
Fb user,imas i i”bogate” ljude koji govore da ne vrijedi tih para Dubrovnik,opcenito je sve precijenjeno ali more/planine posebno pa platis odlazak u prirodu kao da je ih je covjek sagradio tj da je u ljudskom vlasnistvu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj Zdravko Covic e moj novinaru s Travnickom diplomom ispod ruke
Jahorina je planina na kojoj nisu oprali pare kriminalci i političke lopine, već mnogo gore. Tamo su oprane krvave ruke razbojnika koji su koji su mučili, ubijali i vešili opsadu ovog grada. Rszumijeđ mrzitelje ove države što reklamiraju ta odmorišta, ali ne i naivnost Bošnja koje tamo idu. Jeste to BiH, ali finansirate onog ko je ubijao ovak grad. Aferim!
Opet reklama na Katolixu turističke ponude četniteta. Dok oni zabranjuju spomen na Zavnobih, mi se slomismo da im napunimo džepove. I to gdje, baš u brlogu Jahorine, gdje je bio je tokom cijele opsade bio mozak RS-a, odakle stizale naredbe: "O nestanku muslimana" i "tuci Velušiće tamo nema Srba". Ali jok, Bošnju ni 3 džehenema ne mogu opametiti.
Izgleda gospodine da ste vi fulili terapiju popiti jutros? Koji izliv mržnje. Kuku je svakome ko s tobom mora živjeti...
Sto bi zene rekle ti si mi drugi
Hoce li sa bivsim komsijom Ratkom Mladicem, s kojim se kako je pricao u Bg tamo gdje su stanovali srdacno pozdravljao i oslovljavao ga sa dzenerale. Ups ne moze onaj ni dozivotno vise nigdje...
Ne pricaj gluposti majke ti mile
Od kad je Dejo preuzeo Jahorinu, Paljani mogu da priušte sebi samo da budu jeftina radna snaga u ovoj Srbijanskoj kolonijalnoj ispostavi za rave i drogoše.
20cm snijega ili sto bi zene rekle drugi snijeg u zivotu
A pri tome pregazile centimetara i centimetar haman kilometara
Na Jahorini Zdravko a na Bjelašnici šmrk i njegova ekipa
Opet reklama na Katolixu turističke ponude četnita. Dok oni zabranjuju spomen na Zavnobih, mi se slomismo da im napunimo džepove. I to gdje, baš u brlogu Jahorine, gdje je bio je tokom cijele opsade bio mozak RS-a, odakle stizale naredbe: "O nestanku muslimana" i "tuci Velušiće tamo nema Srba". Ali jok, Bošnju ni 3 džehenema ne mogu opametiti.
Ma sta prdis ti? Jahorina je BiH, ponavljam Bosna i Hercegovina. Ići ću na svoje kad ja hoću a ne da mi neki naprdjeni bosnjo govori kad ću šta ću i gdje ću.
Na Jahorini 20 centimetara snijega,ili sto bi zene rekle 5 centimetara
Hoce li biti na bjelasnici buba jala pitam za druga
U japankama hodali cijelu sezonu
E cuj Cola otvara sezonu,ja mislio otvara se automatski prvim snijegom