Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne morate se zadužiti, nego morate srezati stranačke i familijarne uhljebe, ali to bi zahtijevalo obraz. Ljudi, u oktobru samo glasati za one koji su iskusili vaš život, rad u realnom sektoru i koji su primarno njime izdržavali ili i sada izdržavaju kuću. Dosta je ublehaša, krimosa, demagoga i aktivista koji bi hljeba bez motike, zelenih, crvenih, narandžastih ili bilo kakvih.
Pa prije par dana ste se vec zaduzili... A koliko znam nijednom radniku kojem je zabranjen rad nije uplacen ni fening jos!!! Sta cekate,da izadju na ulicu njih 330.000 ljudi?
@Realismo Jarane, cijeli narod hoce hljeba bez motike, zato zivimo u prevarantskoj, lopovskoj i korumpiranoj drzavi ciji stanovnici stalno cekaju sadaku i da neko drugi rijesi njihove probleme. Evo sad ce prvi Maj, pa da vidimo koliko je narod spreman se boriti za svoja prava...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ostani kući, spasi 100 života preko 70 godina! A uništi budućnost i 50.000 mladih života. Ljubim vas pametne 💋
@MuamerSoftic Ne znam na koje mlade mislis ?? Oni sposobni su kliznuli ili vec imaju posao, a oni po kafanama polualkoholizirani i nadrogirani, oni su sami svoju buducnost upropastili.... Cekaju da budu menadzeri, jer sve ostalo je "ispod njihovog nivoa"...
@MuamerSoftic Muamere glyp si k'o tele. Kad bi se sad zivot vratio u normalu, tek onda bi naj€bali. Sto je najgore, to ne bi pomoglo ekonomiji ni sekunde. Pogledaj sta se desava u USA trenutno, posto su odlucili da budu pametni i ne uvode nikakve mjere da bi "sacuvaju ekonomiju".
Zanimljivo fale se o naplati milionima km od PDV a sad nemamo para zaduzujemo se. Pare od akciza ,na gorivo putarina a zaduzujemo se kreditima da pravimo auto puteve.
Bez brige Jelkice, imate jos EP HZHB I EP BIH, tu je i 2 telekoma u paketu. Dobit cete jos 4 milijarde za to i jos jedan mandat glumite drzavnike i gospodu. Nakon toga moji iz Tel Aviva preuzimaju sadakistan.
Kakvo zaduživanje? Stalno skupljate stotine miliona od PDV-a, gdje su pare?
Prokletinje, hoće li vam ikad biti dosta. Malo vam ono što vam fajemo i to za vaš nerad i nesposobnost, nego ćete nam zadužiti ko zna kako daleke potomke.
Koja logika. Uplata ce pasti za 315 Ali zaduzujemo se za 790 nidje veze.
ja to necu vracati... odoh raditi u Njemacku
Zaletio se Mile s obveznicama 😂😂 evo stigao kredit 1.5 % i 3 godine grejs. Zajednička im je šuplja da moraju odrzavati visok nivo javne potrošnje. Samo naprijed spucajte na uhljebe kad je blokiran realni sektor i imaćete stagflaciju. Vrijeme naplate će doći prije ili kasnije i drzavi i radnicima na čekanju.
Pokazi sta znas bez da uzimas 790 Mln kredita. Bacanje novca na problem nece ga rijesiti.
Pa kad niste u Stanju zadnjih 20 I kusur Godina ni jednu fabriku obnovit a kamoli izgradit.
Ovako bi državu mogla voditi i priučena čobanica. Kad ti god zafali, diži kredit, a ko će ga vratiti-šta te briga, ti sigurno nećeš !
Samo zaduzuj, dokrajci nas skroz. Unisti nam svima zivote, nek su nam sigurni uhljebi i budjetski korisnici, samo da njima nista ne fali, mi ostali nismo bitni
Koliko dugo ste smisljali tu genialnu ideju ?
Opet se zaduzujete bando profiterska, pa gdje je nivac od akciza i ostalih nameta mamicu vam lopovsku...
@oblutak123 Otišlo na plate budzetlijama. Te iste budzetlije što ih je više, više glasova za njih. Sto su duže na vlasti više se bogate, a odgovornosti sve manje. Doći će i vrijeme kada će se sve promjeniti, kada ne zna se, možda kad narod izadje iz mišije rupe. Ono što je najtragičnije u tome svemu je što oni neće odgovarati pred licem pravde, nego se neče čuti za njih. A to je velika nepravda.
Samo se zaduzuj mi i onako svi odosmo vani ti ces ga i vracat.
Znači moraju se dizati krediti da bi se isplatile enirmne plate političara u lezihljeboviča u administraciji.Kd njih Korona nema nikakvog uticaja......