Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina prednost je da će neko mnogo bogat izaći iz prodaje kasa, hajde OSA istraži u kojem je talu Jelka?? Za koju proviziju po prodanoj kasi radi, privrednici pokažite neposlušnost jer ovo je klasični mafijaški reket od Jelke
To je posao SIPA, ne OSA
sta je ba objasnila zena ne zna izgovoriti QR kod
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovdje trljaju ruke jedino ekipa iz HDZ-SDP-SDA biznismena. A ako ćemo pošteno ni mi nismo ostali praznih ruku - po cijeli dan nam se da da bacamo komentare ovdje na klixu, kamenjaru, poskoku i sl... I eto, svi zadovoljni :-)
Privrednici bi softverizaciju koja bi znacajno uticala na poslovanje malih privrednika jer bi se tako povecali njihovi troskovi..
Ova hoce da namakne nekom posao po cijenu svega...A mjesto joj je u zatvorskoj jedinici za zene preko puta Novalica i Fikre a i mentora i mentorice istih.
Dakle, namješteni tender je u pitanju. I sigurno firma iz tzv. herceg bosne.
Ogorceni smo na nove namete, al' boli njih...njima je fino
ministrica katoličke mafije
Joj kakva je ovo ubleha. Prednost za privrednike tako sto ce im uzet 80 miliona i podjeliti HDZ-u. Ama ženska glavo, idi u 3 PM i ti taj tvoj novi sistem. Ima poreska, ima sipa, ima sto agencija…nek ganjaju one ko vara! Odhebi vise!
Vazi li i za kladionice
ustaska pudlica nema djelomicnog subvencipniranja sve ili nema nosta od novih kasa koliko ste para pokrali mozete ave glat subvencionirati i jos ce vam ostati duplo toliko
Najveći problem je što mnogi ne izdaju fiskalne račune, i neće ih izdavati ni sa novim kasama. Poreska treba da se bavi sa ovim i bude para za sve. Ovako iz šupljeg u prazno.
Hoćete još ovo malo dok ste na vlasti, da gulite narod, od prodaje novih kasa.Ako vam je stalo do poreza,onda kase podijelite džaba
Pogana uzup ženturača iz Respirator bande priča o zakonu i poštenju. Za sve muke i poniženja Bošnjaka glavni krivac je IZ koja vec decenijama podržava isti Lopovski Kartel
Hoce li i kladionice imati iste kase :)
Mrs... posto nam uzmete pare, nema vise nazad - nedostaje jedan papir prilikom podnesenog zahtjeva!
Udba
Jelka je Srpkinja iz Hr i dio je Sokol članstva koji upravlja HDZ BIH