Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još SAMO da postavimo PUTOKAZE... ...
četiri mladića sa četiri glavića idu sa Maglića...
Bih je prepuna preljepih i turistićki potentnih krajeva, ali se sav turizam odvija sporadično i moguće ga je doživjeti samo u vlastitom aranžmanu.
Naše planine i rijeke.. privilegija, koju tako malo cijenimo.. Prekrasan članak o prekrasnoj planini.
http://www.youtube.com/watch?v=wNsAVkIlHnk ............... ćut' mali. Veze nemaš.
http://www.youtube.com/watch?v=CjWraLxnFF8
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je prekrasno
Treba malo ove naše zmajeve poslati tamo da uzmu čiste HAVE da dođu malo sebi !! :D
To je tamo Republika Srspka, ne znam da li su dobro dosli
istina da je tamo rs..ali od toga nema koristi ni rs ni bih vec crna gora koja naplacuje razne takse...posto se dolazi sa njihove teritorije a i kampovi su na teritoriji cg...sam vrh je u rs ali nemamo nikakve koristi od toga :)
nismo ni svjesni kakve ljepote imamo u bih... glavno nam je svima da prve pare koje ustedimo potrosimo na tursku, egipat, hrvatsku... a bosna i hercegovina je prelijepa da bi danima imali sta obilaziti...
iz komentara izbija pamet...
Prelijepo,steta sto se to ne uzima za ozbiljno,niko ne razvija turizam... "Sajle na tom dijelu nisu popravljene već više od dvedeset godina." Koliko je to godina ? :D
Vise od 20!