Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istom kae Regensburg... Fataj Memagice 🤣🤣
Bosnjani ssmo Tuzlu koristiti. Tuzlo, jeftin rent a car!
Ima li kalman radio u avijonu, saće đerdan.
Fotografisali sa kamerom i koristili široki ugao i opet se vidi da je paćariz, a sjedišta na tufnice ko kauč kod umene rahmetli nane. Auuu prijatelju jesmo zaglibili..
Super je to ali dodjes do Halmstada i nigdje si jer sve sto si ustedio na avionskoj karti platit ces da odatle dodjes do svog odredista. Wizz je bio super sa svojim linijama
Optimista sam, ali kakav smo mi centar špka da je nama vlada obezbijedila let jarane. U svakoj normalnoj drzavi ti imas letove normalno kao autobuski saobracaj. Ne kazem da treba da imamo let za Njujork ili Tokio, ali brate bar do nekoliko evropskih centara da kasnije mozes da vezes gdje hoces.
Politicki cirkus, pranje novca, cim isisa premiju odose "cigani". Trebali ste tako cuvati Wizz i slikati se...skupo kostaju gradjane TK te nepopunjene stolice koje je ta ista vlast sto se slika ispraznila...na sramotu vam bilo...
Joj bruke, sta napravise od onog projekta sa WIZZom. Vidi direktora aerodroma, slika i prilika seljačine, dovoljno je da ti se jednom pojavi na sastanku i skontas da sa ovima ne zelis raditi posao.
OVI CE LETIT DOK SE DVA IPO MILIONA MARAKA PODJELE POTALE OD PORESKI OBAVEZNIKA I TU JE KRAJ LETOVIMA.OVI NASI KOLKO MOGU POKRAST NEMOZE SE NASTAMPAT MARAKA.DVA AVIONA LETE STARI TREBA NAROD UC U TAKVE AVIONE .DOK IMA OVI PARA LETICE I ZA DVA TRI MJESECA ISTA PRICA .OPET CE TREBAT PAR MILIONA .
Pozitivno. Svaka cast tuzlacima sto su nasli rijesenje za svoj aerodrom a i aerodromu u Halmstadu ce dobro doći. I oni su se zalili u vjestima kako nemaju putnika a visoki troskovi. Uz obostrano zadovoljstvo nadam se da ce uspjeti
Ma nek su samo sjedišta zelena. 😂😭
Jel bio aplauz nakon slijetanja? Haha
Pokušaj još jedan u nizu
Nazalost, ali mislim da ovo nece zazivjeti. Pokusava se predstaviti kao ogroman uspjeh, a zapravo ce se budzetske pare potrositi, a nakon toga ce se ova aviokompanija povuci nakon maksimalno 6 mjeseci, zivi bili pa vidjeli.
Ocigledno se trazi karta vise i gratis dobijes molitve na 3 jezika + engleski da sletis!
KOLIKO SE KUKALO ZA LETOVE JA SAM MISLIO DA CE SE TRAŽIT KARTA VIŠE A ONO NA SLICI POLUPRAZAN AVION. TEŠKO DA KOMPANIJA BILO KOJA SA OVOLIKO PUTNIKA MOŽE NAĆI ISPLATIVOST A DA KARTA NE BUDE KOMERCIJALNA OD 200 EURA A NE 50-70. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
U avionu samo najhrabriji 😀 Svaka cast . Da bude hairli