Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POBJEGAO SLUCAJNI PROLAZNIK U MOSKVU JER JE ZNAO ZA SRAMNU PRESUDU DVOJICI ZLOCINACA IZ SRBIJE OD STRANE UN MAFIJE. POPIJ KAFU ZLAJA SA KADIJEVICEM I MARKOVICKOM.
Vidi vidi ovih nacionalista, SDAovaca sto su se upalili... Sta se vi jadovi javljate, covjek otisao u Moskvu po pozivu i jos odrzao predavanje. Seljacine jedne ovo je najsposobniji i najobrazovaniji politicar u BiH, a vi seljaci to nikada necete shvatiti. Da nece mozda nekog kadra iz SDA pozvati u Moskvu da drzi predavanje hahahahahha mozda samo o tome kako prosipati suplju o patriotizmu i krast donacije
O seljacino crveno-kmerska, za sav lopovluk crvenih kmera opravdanje nalazite u lopovluku zelene bande. Eto ti da vidis jesam zelena banda ili ne, glupane jedan. Slucajni pobjegao u Moskvu kako se ne bi morao izjasniti o jos jednoj sramnoj presudi UN mafije iz Haga. Nego otkud Butmiru lova da pravi one tri zgradurine u Sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
vidi ti ovog srpskog isprdka, otisao kod brace rusa, svi ruse zaobilaze u sirokom krugu osim njihove brace srbadije i srpskih isprdaka poput lagumdzije.
otisao da proda bosansku naftu...naravno, u korist rs-a a na stetu BiH.
svaki dobronamjeran investitor je dobro dosao ako ce otvoriti radna mjesta bez obzira na nacionalnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://thetotalsports.com/ Posjetite nas! I danas smo izbacili sjajne parove sa analizama!
zanimljivo je da ljudi imaju nesto protiv njega, a da u istom trenutku nemaju stvarni razlog za to...
Zlaja king.
...kong ;)
Gradonačelnik Moskve Sergei Sobyanin kazao je da bi strani radnici iz Azije koji žive u Moskvi trebali početi razmišljati o povratku u svoje matične domovine. “Mislim da trebaju ostati samo oni čiji je maternji jezik ruski i čija kultura je u skladu s našom ruskom tradicijom. A oni koji loše govore ruski i čija kultura je drugačija od naše, bolje je da se vrate u svoje domovine. Ne podržavam njihovu integraciju u rusko društvo”, Pametnom dosta .Mozda je zlaja imao 5 iz jezika ili je savladao pred polazaka .
a ti anonimus kao ono volis ovu drzavu jel?? hahaha cuclaj nam kuru svima,voli je ne volio zivis u njoj i tako ce i ostat
Herceg Bosna i RS zauvijek, drzavna kvazitvorevina PIH dok mora.
Samo naprijed Bošnjaci¹, djelite se na SDA, SDP, SDS, HDZ, Ostale, samo tako sigurno će te daleko dogurati (ironija). ¹ Bošnjani - stari naziv za narod koji postoji 1500 godina; stanovnike Bosne; danas srpsko-hrvatskom propagandom pripisan samo pripadnicima islamske vjeroispovjesti.
A jesu mi neki politicari ako ih tako mozemo nazivati ,prije rata se nije znalo za njih i hodali su u cizmama,a sad kupuju stanove nova auta i hodaju po svijetu,i to sve po trosku od neisplacenjih plata koje narod ceka u bijedi,
Gledaj ovog lopova najveca prevara u Bosni i Hercegovini vara svoj narod svaki dan a briga njega sto Bosna zaostaje vise nego Albanija
...rusi će vadit' bošnjake, a turci srbe...
OMG ;-)
Jesi li čuo da je Slagumdžija otvorio privredni forum u Moskvi? Nisam, a čime je to on mogao nešto otvoriti? Pajserom, čim bi drugim?! ;-)
ZA ALY.SA Samo totalni neznalica može otići u Indiju dok traje sastanak zemalja BRIC u Durbanu (Južna Afrika http://www.brics5.co.za/). Indija je članica ekonomskog foruma zemalja Brazil, Rusia, (Indija), Kina i Južna Afrika, a taj forum se upravo održavao u vrijeme dok je Slagumdžija posjetio Indiju. BRIC se održavao 26. i 27.03.2013.g., a Slagumdžija u Indiji boravi od 25.-28.03.2013.g. vjerovatno samo turistički. Neka si ti informisana, tako i treba.
Svasta, dali je ovo slucajnost, danas ruska Firma pocinje istrazivanje nafte u genocidnoj tvorevini, bez dozvole drzave BiH i entiteta FBiH,a zlogumdzija otisao kod njih po upute, ovdje nesto smrdi, dali zlogumdzija otvoreno iskazuje simpatije prema onim koji su podrzavali genocid i agresiju na BiH i dali zlogumdzija otvoreno iskazuje simpatije prema onim koji su izvrsili genocid i agresiju na BiH, prosudite sami, dok vecina zemalja zeli suradnju sa Turskom cija je ekonomija u usponu, zlogumdzija die u rusiju cija ekonomija zavisi od rugih bas kao i nasa.
Dok narod grca u bijedi Slagumdžija kupio dva audija, A6 i A8, za 250.000 KM tog istog gladnog naroda (http://www.bh-index.com/dok-narod-grca-u-bijedi-zlatko-lagumdzija-dva-audija-platio-250-000-maraka/).
Dok Bakir krade ono što se još nije pokralo, Zlatko ide po svijetu i ugovara poslove za ove ojađene firme. Bravo ministre Lagumdžija