Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi drugi lovio u mutnom nego eco,da ponovimo gradivo:Apsurd je da je suvad eco,neko i nesto u privrednoj komori.Novac je stekao upravo svercom i svercovanom robom.Sada ima fabriku namjestaja gdje su ljudi na teskom minimalcu a dole mu je direktor brat esnaf- komad budale koji se izivljava na radnicima,koji opet jedva da imaju normalne uslove za rad.Nedavno su otvorili hotel od utajenog poreza i love sa radnicke grbace.ah da,pare izgleda peru preko firme od burazera iz njemacke
@071nekadgrad Stolar nijedan ne radi na minimalcu ne možeš naći stolara da ti radi ispod 1200KM, ne govorim za pomoćne radnike i fizikalce koji nosaju namjestaj, a ni iskusniji montažeri kod Eće ne rade ispod 900KM. Arhitekti mu imaju oko 1200KM.
A zapitaj se ti jesil ustanju otvoriti jedno radno mjesto, u kojem ces ti biti zaposlen i dadni sebi platu 2000 ako si tako sposobam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kome je sad do sećije i kredenca ?
Evo meni je prvoj sada do konvektora ili grijalice jer mi je crkla grijalica na kojoj sam se grijala i sta sad da radim?? Zvala sve redom radnje sto navodno rade dostave, pisala poruke i mailove i niko se ne javlja i ne odaziva. Tako da ovo u potpunosti podrzavam! Lp
nesikeraj se od sutra sunce sija ko tepsija, vidis dzaba bi bacila pare na grijalicu bolje uzmi dvije vrece brasna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa kad mogu knjižare i stovarišta građ. materijala, zašto ne bi mogli i ostali. Pa i kafane - samo bašte, sa razmakom 2 m između stolova.
Uzdaj te se vi da ce vam dozvoliti 😅
Da se uveo totalni karantin na mjesec dana, sve bi moglo da se otvori poslije toga. Ovako ce da traje 2 godine.
Ma ja sad je narodu namjestaj najbitniji.
Trenutno mozemo vidit ovi sto su ostali radit a ima fabrika sto rade a pritom ne proizvode lijek za koronu da su svi bliski vlastima vladajuce strukture. Vlastima i ne pada na pamet da ih zatvori privremeno da se ne zatvore pod moranjem kad se neko zarazi.
Covjek trazi da se otvore sve firme gdje bi on mogao zaokruziti proces proizvodnje. Hah ja nam drzave i qrca
Ma samo lupetate covjek radi posteno i posteni svi ja ih licno poznajem
Web shop-ovi spas. Trebali su ranije, modernije, razmisljati.
Upravu je.
Prvo nam reci koliko si donirao pa će mo razmotriti ovo za rad.
ja sam skoro svu bijelu tehniku u kuci kupio online..
treba otvoriti i optičarske radnje, morjau se imati dioptrijske nočale
ma sve zatvorite sta ce nam sta
izvoz namestaja je jedina svetla tacka u fbh a sa ovom koronom,kome je do novih plakara ili stolica.korona ce da pogodi sve zemlje i uspori im rast bdp a plasim se da ce fbh da razori.ako ove god izvezete 20% namestaja kao 2019g bice dobro.gazde ce otpustiti radnike i fbh kliza ka velikoj recesiji i siromastvu.plus smanjenje 10% u javnom sektoru ce da dodatno osiromasi gradjane.iskreno i nije mi vas mnogo zao
Slažem se