Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi problem je nastao zbog loše popunjenosti aviona ka glavnom turskom gradu - Keca iz geografije
Wizzair se nije smio ispustiti niti pod razno.
to je Forto zavrsio da napuste Tuzlu
Jos jedan primjer zasto su drzavne kompanije nefikasne, pod kontrolom politickih partija, uhljebljavanje, izmisljanje nameta za nj servis, nikakva vizija, neodgovosrnost itd.....sada se vidi da je gubitak Wizz-Aira nenadoknadiv
Ova je linija promasaj, sutrasnji let je otkazan. Ipak, nije mi jasno zasto, letovi iz Eidhovena i Kolna su uvijek bili puni. Maastricht je mali aerodrom, brzo zavrsis check in nema guzve ni cekanja... letio sam Lumiwingsom prosli mjesec dva puta nije bilo ni 50 putnika za i u Maastricht??? Mislim da je najvise losa promocija i nepovjerenje prema avio kompaniji u pitanju.
Nasli nasi biznismeni neki taksi iz Grcke da voza a izbacili Wizz i Ryan.
Bitno da su iz budzeta SDAovci izvukli lovu za tzv subvencije aviokompanijama. Aerodrom je leglo SDA glasaca i uhljupa, a sve dok SDA vlada kantonom nema hljeba
Hahahahahaha, pa sa Pegasus Airlines iz Sarajeva za Istanbul kupis trenutno 4-5 povratne avio karte al samo sa rucnim prtljagom, za jednu povratnu sa Lumiwings, pa sad skontajte zasto je losa popunjenost aviona.
Lumiwings je uzeo subvencije od Tuzlanskog kantona i jednostavno se povlaci 😄😄😄 kao sto sam i napisao u decembru.
Hoce da sacuvaju resurse i liniju za bihacki aerodrom koji se otvara u septembru 2087.
Bolje napravite 'GO KART ,umjesto Aerodroma...🏎
Tuzla i Biznis 😂🙈
ma karina im app za rezervaciju vala
Da li je fotografija prvog predsjednika još uvijek na zidu direktora? Jer, to je bitno
Kompanija sa dva aviona? Sta je menadžment očekivao? Čim ste zahebali Wizz i Rayan, trebali ste lijepo zamdalit kapiju, kupit piliće i otvoriti farmu pilića. Direktor bio, ko vrli stručnjak, mogao, recimo, toviti junad, a na pisti organizovat koride i teferice. To bi bio ekstra profit.
Neko se opasno utalio s Grcima ovdje što me uopće ne čudo. Balkanska bagra spremna na sve. Ni u ludilu nisu smjeli propustit wizz i ryanair. Ali gle čuda, oni odjednom lete iz Sarajeva. Dobro poznata taktika - metni koju milju u džep i poso propo :)
Šta će ti polupismeni direktori, to avion vidjelo jedino na filmu. Mislim da bi se bolje snašli sa farmom pilića ili “tuka”. Istim jezikom govore.
biznisinfo.ba/bih-ima-svoju-aviokompaniju-mozemo-poletjeti-za-60-dana/?fbclid=IwAR3gMbemJqlLaNMiRhfESAuaZRkhKMmPrAyYmmVPfCBqiYzSiI6rnD5hw-s