Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i katance?
Pa ko je preuzeo u BiH?
Bingo
Nekad Kras, sada Krs. Ukusi 🤢🤮
Priprema za Lidl
Ovo je znak da milanović se brine o nebitnostima dok bitne stvari ko ove propadaju u hrvatskoj.
Nemaš pojma o biznisu zato ne komentiraj teme vezane za to. Sve firme prebacuju fokous na svoj "core" biznis, a Krašu je to PROIZVODNJA. Ostale aspekte poslovanja "outsourcaš" firmam kojima je to "core" i koje su u tome bolje. Na taj način u ovom slučaju Kraš poboljašava distribuciju i potražnju za svojim proizvodima.
Katolybanska najezda s fashi hercegfosna foruma u nedostatku turista u Medjugorju je show. Nemaju koga dole varati pa prosipaju bijes po Klixu.
vispak: kras = trabant: lamborgini
Sad će ga Nelt kupiti kao što je sve i kupio srbo
Shebase mi Cipiripi sada i Kraš a o Kinder Ladi da ne pričam...eto vam sada neka svak za se travu pase...usput vrlo bi rado kupovao naše da oni iz Vispaka/As-a ne skupljaju kušače čokolade sa deponija...
Poslije Milanovića,gadi mi se sve rvacko.
Znam da je nekad neki lik iz G Vakufa bio vlasnik Kraša, ne znam jel još
Nije Kraša nego Zvečeva...
Masovna pojava i vani. Recesija ko cunami na horizontu.
Rade kao sat, ali ne svajcarski.
Rasapade se hrvatska proizvodna industrija. Na kraju ce im ostati samo turizam, a i njega ce strani kapital pokupovati.
Svakako nisam njihov proizvod kupio od 1992.,ne zelim da finansiram novi UZP.
O srbijanskom smecu koje je puno svinjske masti da i ne pricam,to ne bi uzeo ni da oni meni plate,mada se kamara nasih glupana davi jeduci to.
Čokolada kao medij transfera mržnje. Neprocjenjivo.
Najsmjesnije mi je to, u Bosni Bosnjaci kupuju srpske i hrvatske zaostale, nazadne, lose kvalitete proizvode, placaju ih skupo, a za tu lovu mogu komotno kupiti najbolje zapadno-EU proizvode na trzistu? Zasto ne otvarate predstavnistva zapadne EU u Bosni? Odjebi dusmane.