Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me iznenadjuje da Pristina i Skopje imaju tako puno putnika. Valjda Albanska dijaspora dolazi svake godine, jer nevjerujem da je tu veliki broj turista.
Mostar je imao malo više putnika od Trebinjskog 🙈
stranih diplomata imas kod njih milion a njihovim ciframa ne vjerujem nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebo mater ko ide u pristinu? ja mislim da ruznije mjesto u zivotu nisam vidio. pristina i zenica su dva najruznija grada u citavoj europi - nema ama BAS NISTA da se posjeti. sve ciganluk, zgradurine iz Titove ere sa fasadama koje se raspaduju, sve rupe, auta stara 40 godina, narod bijedan i tuzan. Jedino Prisitna ima malo vise zivota od zenice
U Zenici imaju Fudu...skroz moderan lik, vraća ih u kameno doba...čovjek čuvao ovce, sad gradonačelnik...zeničani dobra raja, al sa fudom su usrali...
Kako ces drugacije doci do Pristine ako ne avionom? Put automobilom iz tipa Svicarske, Beneluxa ili Njemacke bi jednostavno bio predug.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je Trebinje ovdje?
Mostar bi bio daleko na prvom mjestu ali kamenjari sprecavaju tako nesto zarad aeridroma u split i dubrovniku
Očekivano. Skoplje, Priština dobar br zbog geog. udaljenosti dijaspore. Dubrovnik, Split, Tivat turistički sezonski letovi. Beograd najviše dalekih destinacija regionalno tržište. Istra Slovenija malo jer su blizu većini evropskih destinacija pa ljidi putuju autima bez potrebe da prolaze komplikovane aerodromske procedure. Mostar standardno loš uprkos što je relativno udaljen za doći autom plus centar regije.
u njanjaluci trebate znati da dodik leti godisnje 365 puta pa sve njegove ulizice po 365,zato se i dodje do ove cifre
Priština samo svoje stanovništvo, pa vi vidite šta se dešava !😜
A gdje je Trebinje?
Trebinje
Svi putnici za Medjugorje idu preko Splita i Dubrovnika. Zbog njihovog interesa petokolonaski HDZ blokira rad mostarskog aerodroma vec decenijama. Autoput je napravljen samo od Medjugorja prema Splitu.
mostarski aerodrom je k.rina, napravljen kao vojni, ne zadovoljava masu sigurnosnih uvjeta i zato ga vecina ozbiljnih kompaniji izbjegava. nema to veze ni sa splitom, ni dubrovnikom ni medjugorjem. aerodrom sluzi za uhljebljivanje podobnih kadrova a ne da donosi korist zajednici
zaostala Priština pomela sarajevski aerodrom..bošnjaci ce opet nekog drugog okriviti
Da. Zato sto KOSOVARI ne IDU AUTOM PREKO SRBIJE!!! Veliki broj gradjana BiH u svoju domovinu dolazi upravo automobilom. KAKO TO MOZES UOPSTEEE MIJESATI??????????
Treba malo i shvatati tko putuje - u BiH se dolazi najčešće automobilom, uz brojne autobuse. Kosovari iz dijaspore izbjegavaju putovati kopnom, radije lete. Guess why.
Mostar katastrofa, ostali gradovi OK...mislim na BiH
Ono Sarajevski u razini Zadra samo ovaj u hrvatskoj ima 10 zaposleni.
Jao tuge .. a vidi Prištine majketi .. haman ko Beograd.. jao Sarajeva tuge i Tuzle .. a Mostar da ne spominjem ..
Zasto je tuga? Gotovo CIJELA Srbija, koja je dva put veca od BiH, ima malte ne samo BEOGRAD. BiH ipak ima TRI TOTALNO OPERATIVNA AERODROMA sa oko 1,2 miliona putnika 2021. Znaci prema Srbiji je to ca. 2.4 miliona putnika da je BiH velika kao SRB. UZ TO, Beograd ima AIR SRBIJU sa TRANSFERNIM PUTNICIMA. Dakle ko leti povratno i presjeda, racuna se KAO 4 PUTNIKA.
Cita ovo Mostarac i kaze: "Ta ce oni?!"
Trebinje? hehe