Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probao sam ove sa okusom narandže i odlične su, samo naprijed! Kupujmo domaće!
Kupujmo domace, stop Fahrudinu Radoncicu i dnevnom avazu koji pokusavaju satanizirati svaku uspjesnu firmu kod Bosnjaka!
..lajk za onu brinet-torticu ;-)
Ko se sjeca one reklame za Klas prije rata.sarko slatko sarko slatko sarko slatko
jel im to isteko rok pa jednim udarcem dvije muhe
Svaka cast! A slatka im je ova sto casti :))))))
bravo klas , domaća proizvodnja nam je jedina izvada od ove agrokorove ekonomske agresije.
Prvo reci hop pa skoči kako su prodali sve tako če i KLAS .AS jelah mi ništa nismo shvatili da niko ovde nemože više ništa učiniti hrvatska je poklopila glavno a to je KASA mi samo se možemo nadati ikada svatimo da sve naše" proizvode kupimo opet to je naj manji dio profita i pitanje dali ga uopšte ima mi treba samo da se još jednom upitamo zašto smo ovoliko glupi i bezobrazni prema svom a i zapitati se kada če nam pteuzeti još ovih par veliki tipa tel elektro pr i to je več u proceduri alikada bude gotovo mi čemo reči kupujte domače ali na žalost kupovačemo naše od stranca jer naš fakat je glup
Bravo Klas!
Kako to da je ovaj dedo sa 4. slike dama?
samo da ih možeemo naći u najvećem domačem lanci Bingo - niđe ih na mapi , o konzumu da ne govorimo
Sekretar Zuka odobrio hanumi sredstva da napravi gurabije, pa da se slade za taj njakav dan!
A ko ce Sebiju pocastit?!
Koke
...što dame lete na džabaluka...