Privreda
103

Klas dame počastio Sarko torticama

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Povodom Međunarodnog dana žena, promoteri bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo danas su na tri lokacije u Sarajevu damama podijelili 3.000 "Sarko tortica“.

"Ovo je odlična ideja. Baš ste nas iznenadili. Drago nam je da u ovim teškim ekonomskim prilikama u BiH postoji kompanija koja organizuje ovakve društveno odgovorne akcije", zajednički je stav žena koje su se danas u vrijeme Klasove akcije zatekle u Ferhadiji i na platoima ispred BBI Centra i Sarajevo City Centra.

Za ovu priliku, Klas je pripremio posebna pojedinačna pakovanja "Sarko tortica“, želeći pružiti mali znak pažnje ženama uoči njihovog praznika, 8. marta.

"Sarko tortice“ su novi Klasov proizvod koji je na tržište plasiran početkom ove godine. Riječ je o prvim domaćim torticama koje su u svojih pet okusa kakao, vanilija, narandža, višnja i marelica, vrlo brzo pronašle put do izbirljivih sladokusaca.

Kompletan proizvod je djelo Klasovih stručnjaka i, nakon rolata, tortice predstavljaju novu vrijednost Klasovom brandu "Sarko“.