Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni biti toliko skuplji koliko ja mogu i dalje biti fukara
znači golf dvojka ništa ispod 2 milje a ja svog u željezo za 4 stoje dao
Uzimaju nas svi, pa zasto ne bi i prodavci automobila
Ne interesuju me auta osim kad dodje da postojece bude raspad sistema. Na ovoj krizi nisam lud. Svako dobro svima u Novoj, mozda manje uz telefone, (losih vijesti nikad nece nestati) a vise na zraku kako biste ostali u zdravom psiho-fizickom stanju.
Ja polirao jednu golf 7icu 2017god bukvalno samo to trebalo odraditi za jednog svercera, auto u jako dobrom stanju 32000KM prodao ga za manje od 24sata na satu 292000 presao....Kontam odakle vise pare za ova auta po gradu bruku golf sedmica...
Cijene samo kod nas divljaju, vani su stabilne! Ovi naši samo gule narod koji nije u mogućnosti sam da uveze polovan auto.
Isto ovako u Americi, moj jaran kupio novu 2022 godište Toyotu Rav4 za $37,000 da bi je nakon 8,000 km vožnje prodao autosalonu za $42,000. Zaradio $5,000 samo tako.
Svaki cigan svoga konja cijeni.
Ma pucaju svi potpuno nerealne cijene, gledam Golf 5 lik prodaje za 13.000, znaci auto koje na satu ima pola miliona brat bratu, ko zna sta je prosao, ne znam gdje ce naci budalu za te pare ali nek te cifre pucaju nekom drugom
I koja ba potraznja, cijene jesu otisle u nebo ali raja i ne kupuje jer nema para ili nece da daje bogatstvo nizasta, tako da oni mogu staviti 100 milja za Golfa 2 ako ga nemaju kome prodati, koja je svrha
Bolje sad uzeti golfa 2 nego golfa 5, sacekas par mjeseci i smanji se cijena golfa 5 za 3 hiljade
Golf 2 i nogom u guzicu.
Je li potpisnik članka bio pijan? Od kada se to čeka isporuka polovnjaka?
I danas žalim za golfom 5 sve prije njega i poslje nije mu do koljena. A bilo je svašta od Francuza do Švaba i jedan jeep .
Uvest će dileri i leasing uskoro.
Slabo šta prodaju. Auta im truhnu na placu. Vozim auto od 5k i ne razmišljam da kupim skuplje. Imam platu oko 3 k.
zasto pises u kunama
Onda je najveća pohvala kad od firme voziš džaba auto 🤣
Cijene su krenule da divljaju kada je zabranjen uvoz auta starijih od 10 godina. To je potaklo rast cijena polovnjaka. Korona i rat su uradili takodje svoje. U mom selu je veckna vozala auta tipa Golf 2 i slicna. Uvozom Euro 3 i 4 norme u BiH svi su uzimali novija auta, sto je stalo tim glupim zakonom o uvozu. Cijene ce samo rasti.
Potpisujem. Svi bu vol
Kako se stvari okrecu naglavacke u svijetu. Ode kapitalizam u tri one materine. Slobode polako nestaju, svako te prati i prisluskuje, prijavljuje, drzava ti samo uskracuje jednu po jednu stvar, sve poskupljuje, evo sad se i na auta ceka po dvije godine. Kolo srece se okrece.
Problem je sto serveri kupe tog ostecenog Golfa 5 za 500€, malo ga srede, i traže 8000 KM
Sverceri
U Australiji je pravi dar-mar sto se tice cijena. Mi smo prodali zeninu Hondu CRV 2018 sa 60,000km za $27,000, a novog smo ga platili $34,000 prije skoro 5 godina. Normalo bi se prodla za nekih $18-19k. Moj RAV4 hibrid AWD me je kostao $43,000 prije skoro 3 godine i ima oko 50,000 km na njemu, ako ga stavim na prodaju za $50,000 prodace se isti dan, jer je cekanje na nov oko 18 mjeseci.