Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah cuj ispod 30%, pa cijene koje LUMI postavio ne bi ni 5% trebalo biti, covjece 5-12 mart 422€ avio karta za jednu osobu za Istanbul, hahahaha hahahahahah Ja sam siguran da je ovo bilo pranje para tj sa subvencijom itd.
Za 2,5 miliona KM je ova zgrada migla biti ava u staklu a ne od betona. Ovdjd je bacen novac poreznih obaveznika, zato se dirrktor ne sikira puno
Pa sta ocekujes od SDA ovaca koji upravljaju aerodromom, leglo SDA uhljeba i uhljupa kao i vlade TKj sa SDA klovnovima koje je licno postavio tajkun hodza. Cisti kriminal je odradjen, sreca pa nema institucija da rade svoj posao
Kako znate da kazete za privatnika neka ugasi firmu ako ne moze da radnicima daje platu i doprinose tako neka bude i sa ovim drzavnim firmama
Jeste upravo tako ali ima jedna caka na aerodromu su sve stranacki lezihljebarosi.
Moramo na kraju da skontamo da SDA kadar je stvoren samo za destrukciju i oni toga nisu ni svjesni jer njibov nazovi kadar sve sto dotakne to i unisti.
Dijasporo kupimo mi dva boinga i imamo svoje avione
KO CE ODGOVARATI ZA BAČENA 2,5 MILIONA KM???
Banja Luka i Beograd ce pokupiti putnike. Bas ci*anluk ispade, steta onih linija i punih aviona. Sto bi moja nana rekla "ovi bi i givikt pokvarili".
Dali im 2.5 miliona i ovi se ispalili. Baš me čudi od inače poslovnih grka hahahah
samo da possjetim , u mostarski baceno 6 mil.za renoviranje i crtanje traka po pusti. nemaju vise od 1.linije. TZ je mala maca.
Ma ostavku covjece I ti I strucnjaci koji su dali pare anonimusu koji leti 2 mjeseca!!!
Sa ovolikim subvencijama, i Air Bosna je mogla opstati
Ide taj aerodrom uskoro pod koncesiju nekome ko zna šta i kako,jer od ove vlasti u tk-a i direktora aerodroma su bili pametniji skoro svi komentatori sa klixa koji su na vijest da je lumiwings izabran kao nova kompanija koja uspostavlja letove iz tz,rekli da će se samo uzeti lova od subvencije i povući sa aerodroma.Doduše niko nije očekivao da će ovako brzo pući 2.5 mil(ako su ih zaista pukli)
Ta uprava aerodroma i ta vlada TK koji su to nesposobnjakovici ....
Predlažem da se direktoru isplati bonus od 50.000 KM
Stanje znaci pushionaaa
Da se ta subvencija podijelila penzionerima svi bi se osevapili, ovako se osevapio neki bandit.
Ti isti penzioneri su glasali za ljude koje su postavili u upravu aerodroma. Treba im njonjo u usta dat
Znalo se od početka da će tako biti. Menadžment aerodoma nije odradio posao kako treba. Nije trebalo ulaziti u posao po svaku cijenu.
Kako ovaj ko biva legitimni direktor se vrati na svoj mjesto, sve kompanije odoše, pare pokupiše i opet mi putnici PUŠIONA!!!!! #StopKriminalu
Za ; Stop kriminalu ; ima broj telefona .........