Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav smo mi narod,mi bi da sve to bude gotovo za dvije god. Lijepo Ismail Ahmed rece do 2019 biti ce sve gotovo,al sada je 1440 god.Ahmed rekao po Hidzretu a ovi nasi....
Taj prevarant iz Kuvajta čeka da tamo njegovoj agenciji neko uplati pare i tek tada počinje gradnja kuće. Dakle, on je kokuz koji je obećao investirati 4,5 milijardi. Prevarant se udružio sa domaćim hohštaplerima i oni će mu na naš račun gore dovesti vodu i plin. A poseban zločin je davanje na 99 godina bosanskog grunta čiji budući vlasnici mogu biti čak i najradikalniji islamisti. Dakle, to nije nikakva investicija i mi nikakve koristi nemamo od te prevare.
Orilo , gorilo , Berilo. Najveci prevarant i hostapler .
Ugovor koji nije ispoštovan proglasiti nevažećim, gospodina Ahmeda uhapsiti! Nego, ko finansira dovodjenje plina i vode na tu lokaciju? Bojim se da to ide iz naših dzepova!
Ccc... Kako unistise i ono malo prirode sto imamo. Za plakat je! I majku bi prodali svoju za fening. Fuj...
wow, to je taj projekat od 2,5 milijardi nečega. Svala čast. Ipak su oni seljaci što su komentarisali da će Sarajevo biti centar Evrope bili upravu.
slabo nesto ide
Jel možda ima neka budala koja i dalje misli da će od ovoga nešto biti? Jel možda ima i dalje neka budala kojoj je SDA zakletva? Jel ima jos neka budala koja ne može da poveže SDA stranku sa ovim? Bakir Bakir Bakir
NOŽ KOLAC SDAOVAC!
@BulevarNeosvojivih Stvar je u tome sto je tzv. "RS" entitet i nista vise, a Bosna i Hercegovina republika :D. Smeta? Trazi drugo dzavljanstvo i seli... Ne smeta! Bujrum, nastavi ovdje i prihvati je kao svoju drzavu. A nazivaj sam sebe kako god hoces, niko ti ne brani.
Pa šta se bunite odmah je rečeno da je: '' to projekat za 22 stoljeće...''.
Koja drzava na svijetu prodaje zemlju? i Ili mozda koja stranka se busa u prsa a prodaje svoju zemlju. Nagradno pitanje. Nagrada dvije pive.
Imal` vode? Imal` kanalizacije?
Samo tempo.
Gdje je mesdžidul? Gdje će biti mejtef? Gdje će biti zaključavane žene? Gdje je neka visoka zgrada odakle će bacati kjafire? Moraju se ljudima obezbijediit osnovni uslovi za život prvo.
pašta ste navalili akose negradi ,treba samo osaburati jer možda če se za koju godinu pokrenuti gradnja!!!
Bice to jedan lijep kamp za izbjeglice/migrante!
4,5 milijardi Km ili 2,3 milijarde € ????? Šta se sve moze napraviti za tu lovu koji su to lažovi.