Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasima su Mile i Željka toliko zasladili život da im je ova fabrika slatkiša apsolutno nepotrebna ! Oni će živjeti od ljubavi prema tzv.rs....
Uskoro ce jos jedna firma zatvoriti pa neka spreme satore i pecenja.
@dobojnevada Voljeli bi vi da "nijeste"... Jedino što vi "nijeste" je srbi !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevesinjcima da nije Mostara ne bi imali od cega zivjeti.
Našle čorbadžije s jataganima i turbanima i sve opustošili malim serbaljčićima...
Stanje u RSu u par recenica: Slaba platežna moć stanovništva. Javni dug je dostigao kritičan nivo pa se dižu krediti da se vrate raniji krediti, dakle klasična dužnička spirala. Penzioni fond je davno doživio slom. Zdravstveni fond je "kratak" 130 Miliona. Značajno veći udio BDPa otpada na glomaznu i neefikasnu administraciju (Ovo doduše vaći i za Federaciju). U javnim preduzećima poput "Željeznica" višak radnika je enorman. Daj Bože da ispliva entitet...
I da završim: Nije dakle čudo da je otišao swislion jer nema kupaca, siromaštvo na domaćem terenu a ne možete sve izvesti. Vidjet ćete, bit će ovoga još.
Opet sranje kod zaostalih,brabonjavo smrdljivih Karavlaha,turskih sluzincadi..cccccccc.!!
Prosli izbori, otvorice vam novu fabriku za dvije godine koja ce opet raditi dvije godine.
Ispred fabrike stavili sve zastave osim bosanske, Bosnje pamet uglavu,ovo njihovo smece nemojte kupovati.
Joj zipa komentara. Nek komšiji crkne krava. Ko fol kod nas ko na zapadu
@egoistaa bravo Egoisto, toliko smo poremećem narod da ćemo se teško vratiti u normalu. Ako se pogleda malo iz daljeg BiH je puna ludila, investitor ulaže uz obećanje da će dobiti vodu, da je pravne dtžave morali bi mu platiti sve gubitke itd.
Samo neki donose ekonomske odluke a ne političke jer su one bolje za gospodarstvo. Dobro bi bilo da se sve tvrtke ili Javna poduzeća vode logikom "zdravog poslovanja".
Aaa zar je moguće da ne priznavanje kosova šteti republici smrdskoj. I čuj sad ostaju bez posla ako se ne presele u srbiju aaaa baš šteta što odoše.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Imaju i dobru bolnicu, a umiru od sljepog crjeva. RS je peksijaner sa puno jeftinog parfema.
Dodik se izreklamirao na otvaranju tako da je ona odradila svoje.
Jedan od rijetkih koji se odlucio otvoriti tvornicu umjesto trgovackog centra ili benzinske i on propao.
@Dodiki7bakira Pravda za davida, Stop krvavim košuljama. Već imaš haos. Nije samo 38 radnika.
Sad ovi dzikci iz nevesinja gledaju gdje im je najblizi grad u federaciji da idu moliti za posao.
Nista ne uspijeva u Genocidnom Djikanistanu osim djikanluka.
Ovo onaj koji je iz ljubavi otvorio fabrike...pa se liz’o s vlastima u RS...pljuvala ga BN tada uzduz i poprijeko...odjednom je mezimac BN-a. Kaze dosle mu obaveze na naplatu a nije tako dogovorio. Volio bih da vidim taj papir na kome pise da ga iko oslobadja zaostalih obaveza.