Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj te vi pare vasim jaranima a mala preduzeca,male poduzetnike i ostalo ma ko njih ševi,jel de nisu ni bitni,čekam samo prvi bunt da udarimo na ove milijardere sto ih neko ne znam zbog čega pustio da ne selektivno unistava malu privredu,obrte,biznise i radnje,mislim da se svi trebamo zajedno ujediniti protiv ovih trnih centara,tajkuna
Najbolje je raditi u državnoj upravi,ne možeš otkaz dobiti,ne radiš ništa svega2-3 sata dnevno,ispijaš kafe ,plata redovna,dobra,vikend,godišnji odmor,a možeš i raditi druge poslove..Meni i ostalih 220000 uhljeba ovo odgovara i ne žalimo se,neka nama SDA i HDZ i da nam ovakvo stanje samo potraje!Ko je nezadovoljan ima Njemačka!!Istina malo javno progovorim da stanje ne valja,a zalažem se da ovako bude još 100 godina!!Samo nacionalne interese gonjati i dobro je!!
Milijardu eura uslo u drzavu od cega su preko pola donacije ( ne krediti ). Ima para da se kvalitetno digne privatni sektor kroz poticaje i olaksice, zakoni urede da olaksaju poslovanje domacoj prehrambenoj industriji. Medjutim nacionalisticko glasacko tijelo (uhljebska administracija) i njihove plate su prioritet.
Vise su nas ove afere unazadile nego taj izmisljeni virus
Nije ni privatnom sektoru mane, nemojte se zavaravati ! Drzava je odron bez daljnjeg ali poduzetnicima fali prije svega finansijske pismenosti. Koja budala radi i kako radi kad nakon 10 dana otpusti radnike ?!!!!
Stanovništvo u Bih ionako nema mentalni kapacitet da shvati obim ovako porazne statistike, a političari koje smo izabrali niti imaju kapacitet niti imaju sluha da riješe ovako gorući problem. "Tek 10% firmi u BiH smatra da će preživjeti ovu krizu" To dovoljno govori
Neko stvarno misli da ovo brine Bakira, Dodika, Covica, Fadila, Zeljku, i veci dio opozicije? Ma oni zive svoj zivot, lagodan za tudje pare.
Privatni sektor je i prije korone bio na koljenima (izuzev takjuna i biznismena koji rade sa državom). Sada je mrtav. Država nije pomogla kada je trebala, sada neka vam AlShidi i Budnjo uplaćuju da uhljebima dijelite plate za nerad. Reset
Što se tiče Brcko Distrikta sve su ispostovali, svaka cast !!!
Nije korona nego vlada