Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što će im developeri? Bolje da zaposle daktilografe, brže kucaju, a ekonomičniji su.
WTF..IT kompanija promijenila vlasnika i sad će se umjesto programiranjem baviti "osnaživanjem ljudi da se dublje bave očuvanjem svoga zdravlja"?!
To webskateru care samo guraj
Full-Stack Developer niti jedan ne radi ispod 30$ po satu.
Ne znam ni jednog od nabrojani
A ne znaš ni pravopis.
Nešta mijenjaju a plate ostaju iste, iskorištavanje BH snage na maximumu svi dolaze radi jeftine radne snage, priča se kao dobre plate u IT a Virgin daje najviše 3000 za seniorsku poziciju. Ovdje izgleda budala ko god ostane u državi.
Programera ima na bacanje od kojih većina ne zaslužuje ni 1000 kamo li 3000 platu. Hello world bagra navikla sama sebi puse pod rep. Ti kad si krema informatike nebo je granica bila to bosna afrika tunguzija amerika
Previše ega na malom prostoru svi misle da su cream de la cream.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Klixonja stavi hi na sasx-10 sta zna sirotinja sta je nevini puls.
Ne kontam sad. Jesu li radnici otpušteni ili će samo raditi drugi posao? Ako su izgubili posao, fino to onda friziraju ovi zapadnjaci
sve normalno, i sire se samo pod drugim imenom
Cuj otpustili pa 5 radnika koji rade u bih kostaju kao jedan amerikanac. Prvo bi amere otpustili