Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kada se vjera pretvori u trgovinu i ostale biznise sve do politike!
Uči,čitaj....vakufi. Ne bi glupe komentare ostavljao.
To to , samo kritike, bez imao čitanja o vakufima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoćel' biti ezan na razglas?
Baš lijepo što vrijeđaš i što nemaš pojma o vakufima.
Hoće, 5 puta na dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NAROD SE PITA ODAKLE NOVAC VJERSKI OBJEKTI SU ODAVNO POSTALI FIRME INVESTITORI SVI IMAJU CJENOVNIK .POGLEDAJ SAMO VJERSKI POGLAVARI KOJA AUTA VOZE A U UKC TUZLA ONKOLOSKI PACIJENTI UMIRU NERADE APARATI.ALI BOLJE NAPRAVIT TRZNI CENTAR DA KLOSARI MOGU SJEDIT NEGO POMOC NEKOME DA NE UMRE POSTO NERADE APARATI.POSTUJEM STARE LJUDE NASE KOJI SU ISLI U VJERSKE OBKEKTE OVO SADA SAMO SE KRIMINALCI KRIJU IZA VJERSKI OBJEKATA NEMA VEZE KOJA VJERA.
Valja onolike medreslije uhljebiti...
Koje fukare
A sto bosnjo mrzi....jadan.
E moji Bošnjaci da vas Alah ukabuli
Bravo
Mašalah. Rad i trgovina, a ne sadaka.
religija je najveca zlo
A sve religije kazu Bog je jedan A poklase se izmedju sebe i ime Boga jedinog bijednici.
Svaka čast IZ! Oni koji ne znaju šta je vakuf i kako se postupa s tim neka ne komentarišu! Koje dućane je GH-beg uvakufio!
Sanchi De prevedi narodu na Bosanski sta znaci vakuf-uvakufio prosvjetli narod
napokon nesto pametno
meni je zanimljivo da komentatori ovdje sa historijom komentara gdje se prave kao najvece patriote ovdje pokusavaju skrnavit i klevetat daleko najjaču Bošnjačku instituciju u drzavi, kognitivna disonanca do maksimuma, nemoš biti patriota i urinirat po svojem u isto vrijeme
meni se ovo svidja, hejteri ce svakako hejtat sve sto ima veze sa IZ il vjerom ko njih šiša za njih svakako dzehenemski zavičaj ne gine, samo neka se gradi
Zar nije haram krast a mora malo na kantaru
Neće hodže tu prodavati gaće, čarape, luk i brašno nego oni koji iznajme poslovni prostor od IZ. Pročitaj članak.
Sljedeća Investicija -bordel
Odkud pare ????
Izvadili iz pichke tvoje mane. Imam li još pitanja?