Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj zemljo Bosno! Dovesti bogate arape da kupe zelmju Bosansku, naprvae sebi kuce za odmor i Bosni ni marke od toga turizma.Devastirati planine sa novim naseljima. To me podsjeca na siromasne zemlje Afrike kojima je jedino ostala zemlja i oni je rasprodaju Kinezima i ostaloj bagri svijeta tako da osiromaseni covjek Afrike bude podstanar u svojoj zemlji.Obavezno donijeti zakon kao sto je na Tajlandu, mozes biti vlasnik kuce, ali zemlju ne moze niko da posjeduje osim drzavljana BIH. Dosta vise sa svinjarijama i rasprodajom nase zemlje, pa nismo krv lili da bi neko posjedova nasa bogastva.
...upravo tako... ali prioritetno ce izgraditi sebi raskosne kuce i vile...gdje ce dolaziti da utale svoju jedinu i najvecu glad ...glad za BIJELOPUTIM PLAVOKOSIM JOS MUSLIMANKAMA... to im je sa Turcima jedina zajednicki interes za ovu zemlju... ŽENE ŽENE I SAMO ŽENE i ko voli arape i turke...dabogda mu u kucu arap i turcin zet bio!
Ko li ce sve traziti kovertu koja se zove a gdje sam ja tu ?
Katar je inace poznat po zimskom turizmu. Organizovali su zimsku olimpijadu i imaju veliki broj zimskih turistickih centara. Zato su investitori iz Katara pravi izbor. Osim toga dobro je da je sve transparentno. Inace na Bjelasnici fali apartmana. Ima hotela, zica i svih ostalih sadrzaja koji su bitni za zimski ali i ljetni turizam ali eto bas apartmana fali. Min Hrenovica je inace veliki kapacitet. Znacajna su njegova postignuca na podrucju filatelije sto znaci da je kvalifikovan da se bavi razvojem privrede naseg najljepseg Kantona.
:) :)) :))))) :)))))))))))))))) )) )))))))))))))))))))))))))) hah..!
samo malo dobre volje i malo njihovih miliona i svasta je moguce...
Bolji su Jevreji gazde od Arapa, Jevrej ako je rek'o plata je 500 KM ona mora biti 500 ili će biti 500,10 KM ali neće sigurno 499,90 KM. Kod mene jaran taksista i više i ne uzima Arape u kola, neće da plate iznos vožnje, cjenkaju se žao im platit što su se lijepo vozali.
A zašto taj tvoj jaran ne uključi taksimetar pa ne bi bilo zabune ili je možda fake taksista
Znači možemo očekivati još više fekalija sa Bjelašnice. Aferim.
Iako smrdljiv-moram ti dati desetku za iskren i realan komentar!!
divi slike ja konto visocka piramida
"bjelašničkom platou a koji je prema njihovim procjenama idealan za ulaganja u turizam“, izjavio je ministar Hrenovica, precizirajući da je najveći interes iskazan za gradnju apartmanskih naselja." hahahahahahahahahahaha kome vi vise maglu prosipate? Turizam nisu privatni apartmani za kurvanje po planinama i opijanje sa stranackim kolegama. Rijeka Bosna se tek ocistila od govana koje guzonje prosipaju po Igmanu i Bjelasnici pa sada treba novu turu poslati kroz zemlju da se opet zagadi....... Sve vam vase lopovsko i bijedno !!!!!!!
Lažu lažu me....kakva ba ulaganja to je već u startu propalo
Svoju državu prodati nećemo, zapamtite to.
mi nemamo svoju,ovo je protektorat strani,i stranci donose odluke u briselu po koju odu nasi politicari.
Mi hocemo samo đamije,to je buducnost..JEBO sve ostalo..