Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOVENCI SU 1990 GODINE BEZ ZNANJA NARODNE BANKE SFRJ NA RAČUN LJUBLJANSKE BANKE, IZ SVIH FILIJALA ŠIROM ONDAŠNJE DRŽAVE PRENIJELI OKO 3.5 MILIJARDI USD, A ODMAH NAKON TOGA NA 14-tom kONGRESU SKJ, RAZGULILI IZ SFRJ. DRŽAVO BiH ISTO NAM RADE SAMO NA DRUGI NAČIN. OVO ŠTO SLOVENAČKI PRIVATNICI RADE JE,ZAPRAVO, DRŽAVNI PROJEKAT! HEJ DRŽAVOOOO, PLJAČKAJU TVOJ NAROD!!!!
...jel ti sad jasnije što su slovenci (kučan) podržavali albanske rudare u trepči i slali im banane, krajem 80-ih...
ja mislio commie da to rade iz big love :)
Radio sam nekad za ovu firmu pamticu to uvjek super raja dobra plata ,regres nagrade i sta Sve nije bilo Sve Na vrijeme i po zakonu a poslije dolazi Bosnjo Na celo firme i mijenja ugovore te nas pretvara u utjerivace dugova i robove al u fildzan drzavi takav zakon da je i to po zakonu ... Ja vise neradim ,a zao mi raje ne svih doduse Samo one siten buranije , i da nezaboravim slo. Je davno digla ruke od tc merkur Sarajevo
Jel ti ovo google translate prevodio sa slovenackog jezika?
ko ti se najviše svidjao od raje? :-D komercijala, nabava, referent? hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
krivi smo mi...krivi smo sto smo im dopustili
ma joook dosao merkator da nam prezentira blagodati evrope
sjetih se azre hadžiahmetović koja je branila alpsko mlijeko da je 100% ispravno k'o da ga ona proizvodi
Ojadila nas je Slovenija kao malo ko na planeti.
opet tvrdim.za sve je kriv KONZUM naj veće zlo u regiji.
Ovo je predigra za povrat devizne štednje.
da imamo mozga okupirali bi im i oteli sve prodavnice i poslovne centre dok ne vrate lovu koju je maznula ljubljanska banka.
Nista cudno,a i odavno trulo u drzavi BiH. U drzavi BiH domace dobavljace nije preyeb'o samo onaj ko nije pokusao. BiH je postala mjesto za privlacenje raznih lopova i fukara posto je i sama vlast obicni lopovluk i fukara.Uzmite samo za primjer austrijskog vlasnika sarajevskog hotela Hollyday in.Radnicima duzan ko zna koliko plata a o doprinosima i da se ne prica. Ili recimo ruski vlasnici rafinerije u B.Brodu koji imaju preko 200 miliona km dugovanja i koji ne placaju nikakve doprinose za radnike.Da li bi oni to sve smjeli raditi u Austriji ili u Rusiji?Malo morgen...
u Gazpromu kad su primali radnike da rade na pumpi prvo pitali jel im neko od članova porodice bio učesnik rata,ako jeste,ne može raditi na pumpi,i opet bosnjo sipa gorivo na Gazpromu.Prodajemo se za 10 feninga!
@dino.dervisevic.904: Lazes.
koliko ljubomore na Slovence cccc...
Zašto bi neko bio ljubomoran na lopove...
pa po ovim komentarima ispada da su Slovenci krivi za sve loše! Oni samo koriste kako bi i svatko na njihovom mjestu, tako isto kukate za Todorića, a nitko nikoga ne tjera da se kupuje kod njega!
I jos da kazem da je 2010 godine tadasnji direktor Tc Merkura stup udario zenu Na auto putu kod Kaknja
misliš na direktora Lipanovića debelog zagondžiju :-D
Samo nek’ se zahebavaju. Opet cemo im poslati Bosance da im hebu familiju kao od ‘45. pa sad pola Slovenije trazi oceve pa Bosni.
Ništa slovenačko. Ja, čak kad idem u Zapadnu Evropu, obavezno idem preko Madjarske ili Austrije, ali u Sloveniju nikad.
Jer nemas love za slovenacke avtostrade.
ima love, ali nema logike plaćati "cifre" nekom ko će te maltretirat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slovenci sa nama vode rat i to ekonomski. Znaju da smo ekonomski slabašni i nezaštićeni. :(