Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti Bijedić je mogao sve ovo prije završiti da je odmah smijenio Jažića, čovjeka koji nezna voditi jednu aviokompaniju. Sad treba da se taj isti sindikat ,kako se digao i okomio na Bijedića i Vladu da isto uradi i traži smjenu V.D. Jažića, jer mogu oni davati novac u BH Airlines al sa ovom upravom tj. Jažićem i Derviševićem za 3 mjeseca je isto sranje.
BH Airlines treba kompetentan novi menadzment,a ne strancke kadrove.Imaju glupe linije,glup red letenja i samo 1 code-share.Iz Kanade,Australije ili USA ne mozes bukirati let gdje ce dio odraditi BHA.Znaci,treba se povezati sa KLM,sa SAS ,sa Luthansom sa polskim LOT-om i preuzimati prekookenske putnike koji lete u/iz BIH.Evropska dijaspora ionako dolazi autima u BIH,a prekookeanska MORA avionom !!!
Gdje Saran da nam isprica pricu??? Malo tuga bez njega :(
U ovoj kompaniji postoje mladi i sposobni kadrovi koji bi ovu kompaniju mogli napraviti samoodrzivom. kljuc je restruktuirati kompaniju otpustiti politicki uhljebljene, a uglavnom nesposobne i BH Airlenes ide naprijed 100%. U suprotnom ovi mladi i sposobni kadrovi ce sigurno naci posao u inostranim avio kompanijama i tu bi bio kraj nacionalne kompanije za duze vrijeme. Ne daj se Bosno!!!!
...sa 2 aviona?
Treba prodati pola kompanije Turkish airlinesu, poplacati dugove i raditi sa malo vise aviona i s novijim avionima, ovo sto mi imamo je zastarilo, uvjek je jedan avion na servisu, totalno neisplativo.
Gdje su "braća" Turci???
dino konakovic za direktora bih airlanesa